elmenyplaza.hu

2019.05.17. 00:01

A legnépszerűbb élmény ajándék ötletek 

Forrás: pixabay.com

Az elmenyplaza.hu weboldalon megnézheti, hogy melyek most a legfelkapottabb élmény ajándékok. Élmény ötletek, ajándék ötletek, különleges akciók várnak minden érdeklődőre az élménypláza weboldalán. Egyedi és felejthetetlen élményeket ajándékozhatunk szeretteinknek, barátainknak, családtagjainknak. Számtalan olyan élmény található meg a kínálatban, amely segíthet meglepetést okozni.

A szabadesés skyward szélcsatornában egy különleges repülési élmény, hiszen 200 km/h-s sebességgel a magasba repíti a vendégeket. Abban biztosak lehetünk, hogy az ünnepeltet elönti az adrenalin. A 16 000 méteres zuhanás 3 ejtőernyős ugrást tesz ki, talán ennyivel már le is írtuk, hogy ez mekkora élmény lehet. Akik még soha nem repültek, de nagyon kíváncsiak, hogy vajon az ejtőernyősök mit éreznek azoknak ajánlott ez a program. A lebegés előtt a megajándékozott egy alapos felkészítést kap, hogy profiként lebegjen a szélcsatornában. A Boing 737-es repülőgép szimulátorban 5 perc alatt megismertetik a vendégekkel a legfontosabb rendszereket és máris indulhat a repülés. Innen bármelyik országot megnézhetjük, így különféle helyszíneken, más és más szituációkba csöppenhetünk. A légtér, a helyszín és a szituációs is szabadon választható.

Fotó: pixabay.com

A 10-20 perces tandemrepülések is hatalmas élményt okoznak. A teljes biztonságért egy tapasztalt tandempilóta felel, így a program résztvevőjének csak a lába alatt elterülő gyönyörű tájra kell figyelnie. A lebegés élménye nem hasonlítható a zuhanáshoz, a repüléshez és a motorzúgás sem bántja az ember fülét. Az élményplázánál bármikor meg lehet vásárolni az élmény vouchert amely az év bármely napján szabadon felhasználható. Érdemes akciós időszakban több vouchert is beszerezni, hiszen azt bármikor felhasználhatjuk. Akik imádnak moziba járni, most itt az alkalom, hogy egy teljes mozit kibéreljünk számukra. Itt nem kell azért aggódni, hogy elfogynak a helyek, nincsen tülekedés és egy egész család is kényelmesen elfér a moziteremben. A filmek kedvelőinek ennél jobb ajándékot el sem lehet képzelni. A teremben 5.1-es hangrendszer található és az élményt kiteljesíthetjük egy finom popcornal és egy üdítővel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!