Szépségverseny

2024.05.16. 06:50

Mindkét kecskeméti Tündérszépünk ragyogott kameráink előtt – galériával, videóval

Újabb Tündérszépek-fotózást tartottunk szerdán. Ezúttal két kecskeméti lányt hívtunk el, hogy elkészítsük a portfóliójukat a versenyre.

Várkonyi Rozália

Elsőnek Németh Gréta pózolt kameráinknak. A 20 éves kecskeméti lány a Szegedi Tudományegyetemen tanul programtervező informatikus szakon. Mint megtudtuk, szeret különleges ételeket kóstolni. A Tündérszépek szépségversenyre azért jelentkezett, hogy megtudja, milyen lehetőségek lakoznak benne e téren.

Tündérszépek,szépségverseny, Benita Kim
Újabb Tündérszépek álltak modellt
Fotó: Várkonyi Rozália

– A fotózásra úgy készültem, hogy mindenképp olyan színű ruhákat hozzak magammal, amelyek jól állnak nekem, és szeretek viselni. Régen nagyon sportosan öltöztem, de mostanában inkább elegánsabb holmikat veszek fel. Leginkább alapsminket viselek, és igyekszem mindig szépen megjelenni mindenhol – mondta.

Gréta után Benita Kim, a kecskeméti 19 éves hölgy állt modellt, aki tanulmányai mellett nagy figyelmet fordít a szépségiparra és a divatra. A 19 éves lányról megtudtuk, hogy mindig is a természetesség híve volt, a sminkjét is mindig natúrra készíti el.

– Szerintem azért jó egy ilyen versenyen részt venni, mert fontos az élmény és a tapasztalatszerzés, és hogy valami maradandót alkossunk. Ha lehetőségem adódik rá, akkor büszkén képviselném Bács-Kiskunt a döntőben – mondta a lány.

A szerdai fotózásunk is jó hangulatban telt, mind a két szépségünk jól érezte magát, és nem bánta meg, hogy  jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!