Szépségverseny

2022.01.31. 16:03

Hamarosan kezdődik a fotózás: ők kaptak eddig meghívást a Tündérszépek fotózására

Javában zajlik a Tündérszépek jelentkezőinek előzsűrizése, amelynek során már a fotózásra is elkezdtük behívni a lányokat. Nézd meg, kik kaptak már meghívót, és ne feledd: március 22-ig még te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni! Még van néhány kiadó hely a Tündérszépek 2022 elnevezésű szépségversenyünkön.

baon.hu

Hajrájához ért a Tündérszépek jelentkezési időszaka, már javában tart az előválogatás. A beküldött fotók alapján a szakmai zsűri ezekben a napokban dönt arról, hogy kiket hív be a 3 millió forintos összdíjazású verseny Bács-Kiskun megyei fordulóját megelőző portfólió fotózásra.

Ha úgy érzed, hogy neked is ezek között a lányok között a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, most még nem késő jelentkezni.

A Tündérszépek versenyre Bács-Kiskun megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 18. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket. Jelentkezés és további részletek a baon.hu/tunderszepek oldalon.

Ők hatan már biztosan bejutottak a megyei fordulóba!

Retkes Vivien, Kiskunfélegyházáról
Pap Ivett, Bácsalmásról
Faragó Atália Dominika, Kalocsáról
Dakó Gréta, Kecskemétről
Szűcs Mirjam, Kecskemétről
Dedák Virág, Kiskőrösről

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!