Meglepetés

2024.07.07. 08:00

Nyíregyházán lepett meg egy szerelmespárt Jákob Zoli – videóval

Instagram-oldalán mutatta meg Jákob Zoli, mivel lepett meg egy szerelmespárt.

Baon.hu

Nyíregyházán járt a napokban Jákob Zoli, hartai származású milliárdos üzletember, aki már nem egyszer lepett meg különböző ajándékokkal olyan fiatalokat, akikkel az utcán találkozik és követik őt a közösségi oldalán. Ezúttal egy szerelmespárral hozta őt össze a sors: miután a fiúval lőttek egy közös fotót, majd megcsodálták a lány szemrevaló körmeit, aki minden közösségi oldalon követi az ország egyik leggazdagabb emberét. A párt azonban döntés elé állította Jákob Zoltán – figyelt fel rá a borsonline.hu.

Jákob Zoli
Nyíregyházán lepett meg egy szerelmespárt Jákob Zoli
Fotó: Szabolcs László

– Rágó vagy Maserati? Vakon választott Nyíregyháza sétálóutcáján az arra járó szerelmespár –  árulta el Instagram-posztjában a körmöskirály, aki a háta mögé rejtett jobb kezében tartotta a Maseratit, míg a balban egy csomag rágót. A pár női tagja ugyan a balt, vagyis a rágót választotta, ennek ellenére megkapták az órát is.

–  Csodálatos ajándék! Köszönjük szépen a képet és az ajándékot! Boldogok vagyunk, hogy találkozhattunk veletek! –  hálálkodott a lány párja a videó alatti kommentszekcióban.

– Nagyon nagy szíved van, Zoltán! – írja az üzletembernek egy másik követője is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!