tenisz

2021.03.13. 12:52

Stollár Fanny nem jutott döntőbe párosban Guadalajarában

Budapest, 2018. február 25. Stollár Fanny a spanyol Georgina García Pérezzel a belga Kirsten Flipkens és a svéd Johanna Larsson ellen játszott mérkõzésen a Hungarian Ladies Open budapesti nõi nemzetközi keménypályás teniszverseny páros döntõjében a budapesti BOK csarnokban 2018. február 25-én. A magyar-spanyol páros nyerte a döntõt. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Stollár Fanny, Maria Sanchez duó döntő rövidítésben elveszítette a pénteki elődöntőt a Guadalajarában zajló 235 ezer dollár (72 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyében.

A magyar, amerikai kettős a harmadik helyen kiemelt ausztrál Ellen Perez, Astra Sharma párostól kapott ki 1 óra 25 perces mérkőzésen. Stollárék címvédőként érkeztek a guadalajarai tornára, amelyet 2019-ben megnyertek, tavaly pedig a koronavírus-járvány miatt elmaradt.

Eredmény, páros, elődöntő:

Ellen Perez, Astra Sharma (ausztrál, 3.)–Stollár Fanny, Maria Sanchez (magyar, amerikai) 4:6, 7:5, 10–7 – döntő rövidítés

Borítókép: Stollár Fanny

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!