Krimi

2023.08.10. 03:50

Ismert orvos gázolt halálra egy 88 éves férfit Tolna megyében

A gyászoló család nem haragszik rá, megnyugvást és békét kíván a lelkének.

Forrás: police.hu

A 88 éves P. Endre egész életében dolgozott gátőrként, majd sofőrként. Igaz, hogy húsz évvel ezelőtt nyugdíjba ment, de azután is aktív maradt. Folyamatosan tett-vett a háza körül, a kertben is szívesen tevékenykedett. Megviselte, amikor 12 évvel ezelőtt elvesztette a feleségét, de két fia és három unokája rendszeresen látogatta. 

Az idős férfi kedden a szokásos körútjára indult, hogy ellássa a napi teendőit. A buszmegállóban várakozott, amikor egy autó elgázolta. Azonnal meghalt.

A Bors elérte az idős férfi fiatalabb fiát, aki az édesapja után szintén az Endre nevet viseli.
– Nehezen szedem össze a gondolataimat, hiszen nagyon közel álltunk egymáshoz az apámmal – mondta a gyászoló fiú.

Nem is értem, hogy következhet be egy ilyen tragédia.

Úgy tudom, a sofőr rosszul lett és elaludt vezetés közben. Ez okozta a tragédiát. Megtudtam, hogy a jármű vezetője egy kecskeméti orvos, akit szintén megviseltek a történtek. A gázolás után kiszállt, és odament az édesapámhoz.  Megpróbált rajta segíteni, de már nem volt mit tenni – tudatta Endre, majd lapunkon keresztül üzent az orvosnak:

– Szeretném, ha tudná, hogy nem haragszunk rá. Tudjuk, hogy az egész életét arra tette fel, hogy másokon segítsem és életeket mentsen, most pedig azt a tényt kell feldolgoznia, hogy az ő hibájából egy élet véget ért. 

Elég büntetés neki, hogy ezzel kell ezután együtt élnie, ezért megnyugvást és békét kívánok a lelkének! – fejezte be a férfi.

A Bors információi szerint az orvost sokkos állapotban szállították kórházba. A szemtanúk szerint a tragédia után vigasztalhatatlanul sírt és jajgatott.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!