karambol

2021.09.02. 06:48

Megrázó fotók: borzalmas négyes karambol történt Szolnoknál

Két nyerges vontató és két személyautó szenvedett utoléréses balesetet a 4-es főút 93-as kilométerszelvénye közelében, Szolnoknál, csütörtökre virradó éjszaka – közölte a katasztrófavédelem.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 46 éves sofőr közlekedett kamionnal és a hozzákapcsolt pótkocsival Szolnokon, a 4. számú főút 93. kilométerszelvényében, Debrecen irányából Budapest felé szeptember 2-án 2 óra 30 perc körül – írja a szoljon.hu.

Fotó: Donka Ferenc

A jelzett útszakaszon a forgalom fényjelző készülék segítségével halad, azonban a sofőr feltehetően figyelmetlenségből nekiütközött egy forgalmi okból lassító autónak, azt nekitolta az előtte haladó személygépjárműnek, majd az ütközés ereje mindkét autót kifordította a szemközti forgalmi sávba, ahol a balesetben további gépjárművek lettek a baleset részesei.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a forgalmi okból lassító személygépkocsi sofőrje súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, míg a balesetben érintett másik jármű egyik sofőrje és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc

A rendőrök a forgalmat a 32-es út irányába, majd onnan a 4625. útra terelik Szolnok belvárosa felé. Kérik a közlekedők türelmét!

Fotó: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

A szerdai baleset után, újabb karambol történt a 4-es főúton csütörtök reggel. Két kamion és két személyautó szenvedett utoléréses balesetet a 93-as kilométer közelében, Szolnoknál – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A műszaki mentést, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik. A rajok áramtalanították az autókat, egy embert pedig feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből, és átadták őt a mentőknek. A mentés idejére az utat a balesetnél lezárták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fényjelzőkészülék piros jelzésénél álló személygépkocsisort egy jármű vezetője későn vette észre, és az álló autókra ráfutott. A jelenlegi információk szerint a balesetben személyi sérülés is történt.

A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Szolnok belterületére terelik.

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik