Bulvár-celeb

2024.04.02. 21:23

Húsvétkor is minden versenytársát lekörözte a Mindmegette.hu

Magyarország legrégebbi gasztroportálja, a Mindmegette.hu húsvétkor is megőrizte piacvezető szerepét a gasztrooldalak között.

MW

Húsvétkor is minden versenytársát lekörözte a Mindmegette.hu

Fotó: Mindmegette.hu

A Mindmegette.hu tavaly karácsonykor is a leglátogatottabb internetes receptoldal volt Magyarországon, összes versenytársát maga mögé utasította az ünnepek alatt.

Január óta pedig a portál szinte szárnyal: a Mindmegette.hu azóta is a főzni vágyók kedvence, minden gasztrooldalt megelőz a magyar piacon.

Daddy,And,His,Little,Daughter,Cooking,Bolognese,Sauce,For,Spaghetti
A Mindmegette.hu húsvétkor is a főzni vágyók kedvence volt
Fotó: Jack Frog / Forrás:  Shutterstock

Húsvétkor is lekörözte versenytársait a Mindmegette.hu

A Mindmegette.hu idén húsvétkor is a leglátogatottabb gasztrooldal lett, a húsvéti nagyhéten minden nap uralta a piacot. A négynapos ünnep alatt a Gemius adatai szerint március 29-én érte el a legmagasabb számot, ezen a napon 467 840 olvasó kereste fel az oldalt. 

Ezzel az eredménnyel a magyarországi internetes oldalak versenyében az 5. helyen végzett a portál, fölényesen megelőzve a konkurenciáit, és több híroldalt is.

A Mindmegette.hu-n a húsvéti ünnepek alatt, nagypéntektől kezdve húsvéthétfőig, 1 454 520 olvasó keresett receptet és egyéb tartalmat.

A portál az ünnepi időszakban a receptek mellett többek között menüajánlatokkal és sonkafőzési tippekkel is segítette az olvasókat. 

A Mindmegette.hu oldalon az ünnepek alatt ráadásul Magyarország több ismert pékjével is találkozhattak a látogatók. Szabadfi Szabolcs - Szabi a pék, Pászner Gábor - Gábor a házi pék, és Makkai Balázs, a Megszegett ígéret pékség vezetője saját receptjeiket is megosztották az olvasókkal.

A Mindmegette:

A Mindmegette.hu 2001-ben indult, Magyarország első magyar receptgyűjtemény- és gasztroportálja. Az oldalon több mint 54 000 recept található. A Mindmegette.hu arcai között az elmúlt években többek között Gáspár Bea, Buday Péter, Szabadfi Szabolcs és Németh Ádám is feltűnt. A Mindmegette.hu tavaly nyáron saját TikTok-csatornát indított, ahol gasztrovideókkal és tippekkel találkozhatnak a látogatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában