Bulvár-celeb

2023.10.04. 17:00

Itt a vége: L.L. Juniorék kimondták a boldogító nemet

A házaspár hosszas vívódás és nagy harcok után úgy döntött, hogy megegyeznek a vagyonról és a gyermekelhelyezésről – írja a Bors.

MW

A szeptemberi tárgyalás nem sikerült jól egyiküknek sem

Forrás: Bors

Fotó: Máté

Szerda kora délután közös-megegyezéssel elvált L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. A Bors a tárgyalás során végig ott volt.

A bíróságra mindketten felszabadultan érkezetek, A tárgyalás előtt Junior és Kinga az ügyvédjeik társaságában még nevetgélt is kicsit. Mondhatni, békésen sikerült az elválás, holott az elmúlt hónapokat inkább a durva harcok jellemezték. 

– írja a lap.

L.L. Juniorék mosolyogva érkeztek a bíróságra
Fotó: Földvári Zsófi  / Forrás:  Bors

A legutóbbi tárgyalási napjukra Junior azzal a szándékkal érkezett, hogy megegyeznek az anyagiakkal kapcsolatban és lezárják a gyermekelhelyezés körüli vitákat is, de csalódnia kellett.

Az ügyvédje, dr. Landes Judit ugyanis hallani sem akart megegyezésről, pláne amikor meglátta, hogy ennek milyen feltételeket szab Kinga és ügyvédnője, dr. Hyross Virág. 

A volt feleségnek ugyanis határozott elképzelése van a jövőjével kapcsolatban.

A válóper pár percig tartó kínos hangoskodás után félbeszakadt. Az ex-feleség elviharzott, Junior pedig az ügyvédnőjével a bíróság folyosóján értekezett hosszú ideig.

A korábbi tárgyaláson a bíró kihirdetett egy rendkívüli időpontot, – az október 4-ei, azaz a mai napot– és ezek  a jelek alapján úgy fest, hogy mégis sikerült megegyeznie Kingának és Juniornak. 

Így elhárult minden akadály a válás hivatalos kihirdetése elől. A hír még a párhoz közelállókat is meglepte, hiszen a hazai jogászkörökben köztudott: Junior keménykezű válóperes ügyvédje nem szokott egyezkedni. Ha mégis aláírtak egy szerződést, az azt jelentheti, hogy Körtvélyessy Kinga elképzelése szerint zárulhatott ez a bontóper.

A titkos részletekről IDE KATTINTVA olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában