Bulvár-celeb

2021.07.02. 12:30

Elhunyt mentőápoló: a kómából ébredő feleségnek a kórházi ágyán mondták el, hogy Attila nincs többé

Megmondták a Solt melletti autóbalesetben elhunyt mentőápoló feleségének, hogy a férje nélkül kell tovább nevelnie három gyermekét. A családanyát, Ágnest továbbra is kórházban ápolják, de már túl van az életveszélyen.

Nagyszénás gyászol. Ott lakott az a háromgyerekes család, amelyik még június 24-én éppen a balatonról autózott haza, amikor egy kamionnal ütközött.

A mentőápolóként dolgozó D. Attila azonnal meghalt, feleségét, Ágnest életveszélyes állapotban szállították kórházba – az esetről a beol.hu is írt.

Az asszony kómába esett, de már jobban van. Dobróka Csaba, a családapa fivére most a Borsnak elmondta, Ágnes túl van az életveszélyen.

Még egy darabig biztosan kezelésre szorul, de már a tudatánál van

Már elmondtuk neki, hogy mi történt Attilával. Megviselte a testvérem, a férje halála, most a gyógyuláson kívül azzal van elfoglalva, hogy a történteket feldolgozza – nyilatkozta Csaba, és hozzátette: a házaspár két, szintén kórházba került gyermeke sincs már válságos állapotban.

A gyerekek nem értenek az egészből semmit

A Bors megtudta, a gyerekek folyamatosan szüleiket hiányolják. Attila és Ágnes rengeteget foglalkozott velük. Az ötéves Kinga, a hároméves Attika és a nyolcéves Edina szinte rajongott az édesapjukért. A legidősebb testvér egyébként csak azért nem tartott a családjával, mert a kitűnő tanulmányi eredményei miatt az iskolája elvitte egy jutalomüdülésre. A kislányra jelenleg Csaba vigyáz.

A gyászoló testvér a Borsnak azt is elmondta, hogy a köztiszteletben álló Attila halála után a szarvasi mentőápolás kezdeményezésére gyűjtést indítottak a család megsegítésére.

- A tragédia nagyságán, a fájdalom erején enyhíteni nem tudunk, de segítenünk kell, hogy legalább a kialakult élethelyzetük ne romoljon tovább! – tette közzé a Facebook-oldalán Attila volt főnöke. Attilát mindenki szerette, néhány napja gyertyagyújtást is szerveztek az emlékére – a helyszínen volt a beol.hu újságírója is.

Aki szeretné támogatni a bajba jutott családot, a következő számlaszámra utalhatja el adományát:

Jelen Pál László

Erste bank

11600006 – 00000000 – 95618247

Ezek is érdekelhetik