Bulvár-celeb

2021.03.30. 17:30

Cicája gyógyítja a koronavírusos Ábel Anitát

A koronavírusos színésznőnek szerencsére enyhe tünetei vannak, a szaglását azonban hétfő reggelre elvesztette. Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte.

Ábel Anitánál a múlt hét közepén diagnosztizálták a koronavírust, munkakezdés előtt, a Life Tv-ben tesztelték, ahol pozitív mintát produkált. Anita azonnal karanténba vo­nult, és azóta is otthon várja, hogy a szervezete legyőzze a betegséget. A színésznő szerencséjére enyhe tüneteket produkál, a szaglása azonban hétfő reggelre elment.

Viszonylag jól bírom a ka­rantént, a szaglásom reggelre el­ment. Van ennek egyébként előnye is, éppen a macskaalmot takarítom, és nem érzek semmit…

– mondta nevetve a telefonba a színésznő, akit a Life Tv stúdiójában ülő kollégái, Holdampf Linda és Csonka András faggattak.

Anita a beszélgetés alatt egy érdekes dologról is beszámolt. A betegség első napjaiban a macskája, Szimba furcsán kezdett viselkedni, Anita akármerre ment a lakásban, mindenhová követte a cica, és mindenáron hozzá akart érni.

Nem volt olyan pontja a la­kásnak, ahová el tudtam volna bújni előle, nem mintha el szerettem volna egyáltalán

– meséli Anita, majd így folytatja:

Folyamatosan hozzám akart érni, pe­dig nem ennyire bújós… Most éjszaka volt először, hogy nem jött be utánam a szobába, és nem aludt velem. Ezt úgy értékelem: érzi a macska, hogy be­teg voltam, ahogy azt is, hogy most már végre kezdek jobban lenni, ezért nem kell rám annyira vigyáznia – mond­ta Anita, akinek cicájáról ide kattintva nézhetnek meg fotót.

A színésznő jól viseli egyébként a kényszerpihenőt, olvasással és tévézéssel üti el az időt. Az interjúban elmesélte azt is, hogy a családjával vidéken szerették volna tölteni a húsvétot, de erre a karantén miatt nem lesz lehetőségük – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik