Gazdaság

2016.05.24. 15:20

Kecskeméten is nyílt MFB Pont

MFB Pont nyílt kedden Kecskeméten, a Fókusz Takarékszövetkezetben.

H. I.

Országosan még 25 másik kezdte meg működését Budapesten és a megyei jogú városokban, de a hálózatot a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a következő hónapokban további több száz egységgel tervezi bővíteni országszerte. „Az MFB Pontokkal  olyan, Európában egyedülálló intézményrendszer kezdi meg működését Magyarországon, mely több százmilliárd forint visszatérítendő uniós támogatás stabil, átlátható és mindenki számára hozzáférhető kihelyezését teszi lehetővé” – jelentette ki Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében meghirdetett első termék egy 44 milliárd forintos keretösszegű, kifejezetten vállalkozásoknak szóló, 0 százalékos kamatozású hitel, mely egyszerűsített hitelbírálattal, termelőeszközök, beruházások és járulékos forgóeszközök beszerzésére vehető igénybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!