Gazdaság

2009.05.28. 23:17

Törökök Törökökről Kalocsán

Ismét a posztra tör, tudatta Török Törökkel, aki Törökökről kérdezte. Történt mindez csütörtök délután Kalocsán, a képviselő-testület ülésén.

K. T.

- Lesz-e előrehozott önkormányzati választás? - kérdezte Török Endre Török Gusztáv Andor polgármestertől a tanácskozás kezdetén. Az MDF-es városatya egy telefonos közvéleménykutatás kapcsán tette fel a kérdést, a város első emberének. Egy fővárosi cég ugyanis - számolt be a képviselő - név szerinti jelölteket említ, köztük két Török vezetéknevűt, de egyik sem ő.

- Tudomásom szerint köztársasági elnök úr írhatja ki az önkormányzati választást jövő őszre. Szeretnék indulni és meg is szeretném nyerni - reagált a szabaddemokrata városvezető.
TöröK Gusztáv Andor kijelentette: elég meredek kérdésekről hallott, nem tudja kik rendelték meg a kutatást, azt nem az önkormányzat finanszírozza.

Ezt követően a kéviselő-testület elfogadta a kalocsai rednőrség múlévi munkájáról szóló kapitányi beszámolót, majd két jeletkező közül egyiket sem választotta meg a szociális intézmény igazgatójának, a posztra új pályázatot írnak ki.

Viszont hosszasan ecsetelték a kórházi gyermekosztály bezárásáról született ÁNTSZ döntésről és a várható következményekről szóló tájékoztatót, amit tudomásul vettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!