Gazdaság

2009.04.02. 23:03

Szétszedték a buszvárót

Csütörtökön este elbontották a kalocsai buszpályaudvar épületét.

baon.hu

Egy olvasónktól kaptunk fotót arról, ahogy csütörtökön este hat munkagép igen rövid idő alatt a földdel tette egyenlővé a kalocsai buszvárót.

Az épület a 60-as években épült, Kalocsa legforgalmasabb kereszteződésében állt. A város pályázaton nyert 286 millió forintot egy új, korszerű pályaudvar építésére és környezetének rendbetételére. A tervek szerint a beruházó szeptemberre befejezi az új épület felhúzását is. Addig a Ciglidi úton, a Volán telep mellett kialakított konténerállomásra érkeznek, és onnan is indulnak az autóbuszok. A menetrendben nincs változás.

[caption id="" align="alignleft" width="340"] Így nézett ki a kalocsai buszpályaudvar épülete.
[/caption]

A régi épületet csütörtökön már el is kezdte bontani az a vállalkozás, aki a napokban nyerte el a beruházás kivitelezését. Nap közben a tetőszerkezeten dolgoztak a munkások. Majd már sötétben, hat munkagép igen rövid idő alatt ledöntötte a falakat is.

Amennyiben olvasóinknak a hozzánk eljuttatottnál jobb minőségi felvételük van a munkáról, azt a [email protected] címre küldhetik el, hogy közzétegyük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!