Friss hírek

2006.01.10. 12:44

A Sportkórház lett Az év kórháza

A www.házipatika.com internetes oldalon tavaly szeptembertől az év végéig lehetett leadni a szavazatokat, amelyekből több mint 63 ezret regisztráltak.

BAMA

A voksokat öt kategóriára - orvos-szakmai ellátás, ápolás-szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság - lehetett leadni. Az összesített verseny második helyezettje a Nagykanizsai Városi Kórház, a harmadik helyezett pedig a Pécsi Tudományegyetem Balesetsebészeti- és Kézsebészeti Klinika lett.

Kocsis Gábor, a házipatika.com ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy ez a nem reprezentatív szavazás a betegek véleménye az egyes intézményekről és nem tekinthető szakmai eredménynek.

Ápolás és szakszemélyzet, ellátás, orvos-szakmai ellátás kategóriában szintén első lett az Országos Sportegészségügyi Intézet. Környezet és tisztaság kategóriában a Pécsi Tudományegyetem Szívgyógyászati Klinikája végzett az élen, az infrastruktúra kategóriában pedig a Nagykanizsai Városi Kórház a nyertes. Kocsis Gábor elmondta: mintegy 230 intézményt nevesítettek a versenyben, közülük 28-nak lett 4-esnél jobb eredménye. Hozzátette: a tervek szerint 2006-ban is lesz szavazás Az év kórháza címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!