Friss hírek

2005.12.17. 18:11

Késelés iskolások között

Az iskolákban egyre inkább eluralkodó zűrzavar, a pedagógusok csökkenő tekintélye mellé most itt egy késelés híre, amely Craiováról érkezett.

BAMA

A helybeli Constantin Brâncuşi Szakközépiskola 15 éves diákját szúrta meg egy 12 éves fiatal. Az Evenimentul zilei című lap úgy tudja: a 15 évesek egy csoportja petárdát akart dobni a lányok közé. Azoknak védelmére keltek azonban iskolatársaik, akik megpróbálták lehűteni az egyre forrósodó kedélyeket. Miután ez nem sikerült, a parázs hangulat hatására az egyik 12 éves fiú, Dragoş Păun kést rántott, és megszúrta Mădălin Andriescut, aki előtte bántalmazta a lányokat.

Mindez a helyi börtöntől alig 50 méterre történt. A csendőrjárőr éppen arra haladt, és felfigyelt a hangoskodásra. A fiatalok többsége elszaladt a láttukra, a késelés elkövetőjét, és a sértettet azonban sikerült kézre keríteni. A kést elkobozták, a sebesültet kórházba vitték. A vizsgálatok folytatódnak, írja a Mediatica.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!