Kihajtható, de bírja

2019.11.26. 11:06

A klasszikus és a strapabíró: mobilok hagyománykedvelőknek

Két új telefonnal rukkolt elő az Evolveo. A kihajtható készülékek – persze ennél drágább megoldásokkal – újra kezdenek divatba jönni.

Ezúttal azokra gondolt a cseh gyártó, akiknek még mindig a kihajtható mobilok a kedvencei. Míg az EasyPhone FD az idősebb korosztálynak készült, nagyobb kijelzővel és gombokkal, a StrongPhone F5 azoknak jöhet jól, akiknek klasszikus strapatelefonra van szükségük sportolás, kirándulás vagy akár munka közben, amely biztosan nem hagyja őket cserben.

Az EasyPhone FD könnyen kezelhető Dual SIM telefon, amely nagy kijelzővel rendelkezik, így a nagyobb számok és betűk könnyebben olvashatók. A billentyűzet egyes gombjai el vannak választva, ami megkönnyíti az SMS-írást és a telefonszámok beírását. A kedvenc számok hívására két külön gomb áll rendelkezésre a telefon elülső oldalán, és további nyolc az egyes billentyűk alatt.

A piros és fekete színben is elérhető telefon hátoldalán található egy SOS gomb, amelynek megnyomásával az előre beállított számokat automatikusan felhívja és vészüzeneteket küld. Akár öt telefonszám is beállítható, amelyekre a hívás és az SMS elmegy.

A 2,4” fő- és az 1,77” mellékkijelző megkönnyíti a telefon használatát. A mellékkijelzőn elérhetők a bejövő hívásokra, a nem fogadott hívásokra, a bejövő SMS-ekre, az időre, az akkumulátor állapotára vagy a jelminőségre vonatkozó információk. A 2,4” főkijelző áttekinthető menüt kínál a használat megkönnyítésére.

A StrongPhone F5 vízálló, kihajtható strapatelefon masszív konstrukciójának és IP68 minősítésének köszönhetően mindenkinek megfelel, akinek strapabíró telefonra van szüksége. A telefon

túléli, ha legfeljebb 1 méter mély vízbe merítik 30 percig, nem árt neki a por és a sár, és extrém stabil házának köszönhetően azt is kibírja, ha leejtik.

Az 1,44” mellékkijelző megjeleníti a bejövő hívásokat, dátumot, időt, nem fogadott hívásokat vagy SMS-eket és az akkumulátor állapotát, a jól olvasható 2,4” kijelző szolgál minden másra. A telefon SOS gombbal van ellátva, amely szükség esetén gyors kapcsolatot biztosít a környezettel, és a könnyebb kezelés érdekében be lehet állítani egy egyszerű megjelenítést nagy betűkkel.

A telefonban két aktív SIM-kártya, zseblámpa és nagykapacitású akkumulátor használható.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!