Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola

2024.05.16. 12:15

Országos tanulmányi versenyen bizonyítottak a kunszállási diákok

Az országos élvonalban bizonyítottak a Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola diákjai, akik idén is sikeresen szerepleltek a Mozaik Tanulmányi Verseny országos döntőjében. Az iskola Akkreditált Kiváló Tehetségpont, amelynek keretében zajló folyamatos, áldozatos tehetséggondozó munka meghozta eredményét.

Vajda Piroska

A Mozaik Kiadó tanulmányi versenyére a Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola 19 tanulója nevezett be, különböző tantárgyakból. 

tanulmányi verseny, mozaik, Kunszállás,
Tanulmányi versenyen értek el szép eredményeket a diákok
Fotó: Beküldött fotó

A havonta megjelenő internetes fordulók megoldása után 12 diák bejutottak az országos döntőbe – tájékoztatta hírportálunkat Ádámné Vereb Annamária, kunszállási iskola igazgatója. A részletekről elmondta, német nyelv tantárgyból Szécsényi Dóra 6. osztályos tanuló a 14. helyen végzett, Baranyi Hella 6. osztályos diák 15. helyezést ért el, míg Ficsór Dorka szintén hatodikos a 16. helyen zárta a versenyt. Felkészítője: Veresné Szabó Krisztina.

Lendvai Viktória 7. osztályos tanuló irodalom tantárgyból 8. helyezést ért el. Felkészítője: Szabó László.

Bibók László 8. osztályos földrajz tantárgyból a 8. helyen végzett. Udvari Fruzsina 5. osztályos tanuló természetismeret tárgyból a 14. helyet szerezte meg, míg osztálytársa, Flaisz Tímea 15. helyen zárta a versenyt. Pesti Nóra 6. osztályos tanuló történelem tantárgyból 38. lett. Felkészítőjük: Orgoványi Noé.

Lendvai Viktória a 8. osztályosokkal egy kategóriában versenyzett biológia tantárgyból, és az előkelő 5. helyen végzett. Kiss Kamilla 8. osztályos diák biológia tárgyból a 10. helyet szerezte meg, Keserű Vivien 15. helyezett lett.

Kémia tantárgyból versenyzett Fekete Dávid 7. osztályos, aki az 5. helyezéssel büszkélkedhet. Mali Levente is kiválóan helyt állt, a 8. helyen zárta a versenyt. Felkészítőjük: Ádámné Vereb Annamária. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában