Ünneplés

2024.05.01. 19:13

Családok százai látogattak ki a majálisra Félegyházán – galériával

Családok százai látogattak ki május elsején a parkerdei majálisra Kiskunfélegyházán. A munka ünnepe alkalmából rendezett szerdai eseményen gazdag programokkal várták a félegyháziakat és a környékben élőket, kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget.

Vajda Piroska

Az esemény ezúttal is reggeli ébresztővel indult a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekarnak köszönhetően. A zenekar a város főutcáján végigvonulva hangzatos muzsikával csalogatta a félegyháziakat a Parkerőbe, ahol a programok 10 órakor Csányi József polgármester köszöntőjével kezdődtek. A megnyitó után a tánc kapott főszerepet. Elsőként a mazsorett-együttes produkcióját, utána a Padkaporos Táncegyüttes csoportjainak műsorát nézhették meg az érdeklődők, majd a néptáncosok segítségével állították fel a májusfát. Ezt követte a Brilli-Art Studio Táncsport Egyesület és a Piramis Dance akrobatikus látványtánc-bemutatója.

majális, Kiskunfélegyháza, ünnep
Kicsiket és nagyokat is vidám programokkal vártak a szervezők
Fotó: Vajda Piroska

Délután a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar koncertjét élvezhették a zenekedvelők, majd Szandi és az Iszkiri Együttes szórakoztatta a majálisba érkezőket. A nagyszínpadi eseményeket Geszti Péter nagykoncertje zárta.

Mindezek mellett a kistisztáson a megszokott Gyermekbirodalom várta a kisgyermekes családokat ugrálóvárral, Ninja Warrior-pályával, akkumulátoros kisautókkal, arcfestéssel, íjászattal, lovaglással és állatsimogatóval, népi játékokkal és sportbemutatókkal. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában