Fesztivál

2024.04.25. 09:00

Forgatagot és virágvásárt szerveznek Nagykőrösön

Idén újra megrendezik a Szent György Napi Forgatagot és Virágvásárt Nagykőrösön, a Deák téren és a Szabadság téren. Az április 26-28 között megtartott fesztiválon három nap alatt több száz programon lehet majd részt venni.

Lizik-Varga Katalin

A szervezők azt ígérik, hogy minden korosztály talál magának megfelelő programot. Például szombaton 15 órától bemutatkoznak a helyi közösségek és csoportok, 16:30-tól pedig Kalap Jakab koncertre várják a gyerekeket és szüleiket. Gólyalábas műsor is lesz, valamint este az Edda ad koncertet.

A fotó egy korábbi eseményen készült
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Emellett több kísérő program is várható. Például virágkiállításokkal, gasztroszigetekkel, kézműves utcával és meseudvarral is várják az érdeklődőket.

A programokról informálódni a rendezvény programjait bemutató fesztiválfüzetből lehet, melyet a város frekventált pontjain, illetve a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, információs pontján is kézhez kaphatunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában