Gratulálunk!

2021.12.29. 14:41

Átvették nyereményüket a Gyermekmosoly Bács-Kiskun megyei fordulójának győztesei

A Baon.hu idén is kereste a legédesebb gyermekmosolyokat, és a több száz bájos arc között meg is találta a legcukibbakat. A karácsonyi ünnepek utáni napokban kerestük fel azokat a családokat, akiknek gyermeke, az idei esztendő legtündéribb mosolyával, dobogós helyezést ért el online játékunk első fordulójában.

Gulyás Sándor/Juhász Jenő

Horváth István és családja, legkisebb gyermeküket, Mátét nevezte be játékunkra

Forrás: Gulyás Sándor

Fotó: Mediaworks

A népszerű játékra idén is közel 600 gyerkőcöt neveztek be a  büszke szülők, a beérkező képekre pedig csaknem 17 ezren adtak le szavazatot. A nyerteseket REGIO játék utalványokkal leptük meg.

A Bácsborsódon élő Mák család a legkisebb gyermekkel, Mák Gergő Leventével nevezett be a versenyre, aminek híre az ismerősökön keresztül jutott el az édesanyához. Igazi meglepetés volt számukra a 0-3 éves kategóriában elért győzelem, hiszen végig izgulták a szavazás kimenetelét. Az utalvány felhasználásával futóbiciklit szeretnének vásárolni, mert azt hasznosnak és fejlesztő eszköznek tartják. 

Mák Gergő Levente Forrás: Juhász Jenő

A kategória második helyezettje, a hét hónapos szalkszentmártoni Horváth Máté is a család legkisebb gyermeke. — Az interneten bukkantunk rá a felhívásra. Némi gondolkodás után úgy határoztunk, hogy Mátét nevezzük be a Gyermekmosoly pályázatra. Örömmel értesültünk a sikerről. A nyereményt gyermekeinkre költjük —fogalmazott Horváth István az édesapa.

Horváth Máté édesanyja kezében Forrás: Mediaworks / Gulyás Sándor

A 8 hónapos Schneider Zsolt a harmadik legcukibb mosolyú gyermek lett a 0-3 éves kategóriában. A hercegszántói családot azonban betegség miatt nem tudtuk felkeresni, az utalványt természetesen rövid időn belül el fogjuk juttatni hozzájuk. Az édesanya telefonon azonban elmondta, hogy nagyon örülnek az ajándéknak. Elsősorban olyan játékokat szeretnének vásárolni, melyek a gyermek fejlesztését szolgálják. 

A 4-7 éves kategória kategóriában a hetényegyházi Kun Natasa mosolya volt a legszebb. A három és fél éves kislány kérdésünkre válaszolva elmondta, nagyon szereti a meséket, kedvencei közé tartozik Bambi az őzike, és Micimackó, a „csacsi öreg medve”. 

A kicsi lány az ajándékutalvánnyal a kezében boldogan hozzátette, hogy ebből építőkockát fognak vásárolni. 

Kun Natasa édesanyjával, Farkas Mártával Forrás: Mediaworks / Gulyás Sándor

A Kunbaján élő Tóth család mindkét gyermekükkel benevezett a hírportálunk által meghirdetett versenyre, amin Zselyke második helyezést ért el. Elmondásuk szerint az utalványból babát, kirakót és gyurmát szeretnének vásárolni. Zselyke megjegyezte, hogy az öccsének, Zalánnak is szeretne játékot adni. 

Tóth Zselyke Forrás: Juhász Jenő

A jánoshalmi Zámbó család szintén két gyermekkel nevezett be a Gyermekmosoly megméretésére. Az édesanya úgy fogalmazott, most különösen jól jött ez az ajándék, amit Lia lányuk harmadik helyezésért kaptak, nagyon örülnek neki. Költözködés alatt vannak, új környezetbe kerülnek a gyerekek, és az új játékok még nagyobb szórakozást nyújtanak majd nekik.

Zámbó Lia Forrás: Juhász Jenő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában