Vélemény

2009.05.13. 21:56

Negyedmilliós végtagpótlás egy félkarú óriásnak

Kommunikációs tréning nélkül egy kormányszóvivő félkarú óriás. Ha végtaghiányos állapot megszüntethető egy negyedmilliós bevásárlással, akkor nem szabad habozni.

Ökrös Csaba

 Cselekedett is a kabinet, szakértőt hívott, akinek segítségével most már kétkarú óriásként állhat ki kormányszótvinni Szollár Domokos.

Az egykori szóvivő, Batiz András másfél napig trénerkedett, és megállapította, hogy talpraesett fiú ez a Szollár-gyerek, meg fogja állni a helyét, úgyhogy küldi a számlát, és ha szükség van még a szóvivőiskolára, hát nyitva áll annak a kapuja, csak tessék küldeni a nebulókat, ki lesz ott tanítva mindenki hiba nélkül.

Persze, minden másfél nap alatt keresett 250 ezer forintnak megvan a helye mindannyiunk háztartásában, de tekintsünk most erre az összegre mint aprópénzre, lássuk be mindenkinek élni kell valamiből, és kormányszóvivőre is nagy szükség van. A közelgő, járványtól terhes időkben nehéz szerepek, talán összeeséstől sem mentes produkciók várnak a kamerák színe elé lépő kétkarú óriásokra.

Bajnai Gordonra is ráférne egy kis edzés, mert igazi államférfiként nemzetünk egyik legismertebb kapusa nem engedheti meg magának, hogy árnyékra vetődjön majd, amikor szóvivője esetleg összerogyni látszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!