Sztárvilág

2010.08.27. 07:42

Velős üzenet: szingli szülő lettél!

Egyedül neveli tovább gyermekét Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynőt ugyanis elhagyta párja, akinek igazáért pedig még akkor is kiállt, amikor zűrös élete miatt cikkeztek róla a lapok, s az ő jó hírneve is veszélybe került. Földesi Szabó László mégis megcsalta Toncsit.

NANA.HU

Saját honlapján értesült arról Bálint Antónia, hogy mélyen tisztelt „ura” megcsalja. Földesi Szabó László frissen dobott barátnője világosította fel a tényekről, üzenetet hagyva a fiatal anyuka honlapján.
Antónia évekig kitartott kislánya apja mellett, a végsőkig kiállt érte, amikor Lacinak szüksége volt rá. Akkor is, amikor Földesit az Egymásért, Egy-másért Alapítvány elnökeként csempészettel és milliárdos sikkasztással vádolták meg, majd előzetesbe került – írta a Bors.

De a férj sem búslakodott tovább, a napilap szerint már egy kineziológus nő oldalán vigasztalódik. Annak ellenére egyébként, hogy a honlapon bárki olvashatta volna a dobott szerető vallomását, a szakítás csak most derült ki. Toncsi az RTL Klub Reggelijében beszélt magánéletének válságáról.

„Ha megkérdezitek, hogy hogy van a kedves gyermekem édesapja, akkor arra csak azt tudom válaszolni, hogy köszönöm szépen, már mással él – mondta a műsorvezetőknek Toncsi, hozzátéve: jelenleg nincs túl jól, de majd szeptembertől biztos az lesz, amikor lefoglalja majd a munka.” Az adás után a napilap megkereste Antóniát: „Kérdeztek, és nem akartam hazudni, ezért mondtam el az ébresztőműsorban, hogy Lacinak új kedvese van” – nyilatkozta a Borsnak Bálint Antónia, hozzátéve: elégedjenek is meg ennyivel a kíváncsi újságírók, ha a részletekre kíváncsiak, kérdezzék meg az ex-kedvest. Őt azonban nem sikerült elérnie a lapnak.

Nézd meg a galériát!>>

A Napi Ásznak viszont igen. Földesi Szabó ott azt mondta: nem élnek együtt és ez a lényeg. „Különösebben nem szeretnék beszélni erről, a lényeg, hogy nem vagyunk együtt. Teljesen jóban vagyunk, igazából így hozta az élet. Néhány hónapja van ez így. A baráti kapcsolat azonban teljes mértékben megmaradt. Arról nem tudok, hogy neki lenne-e valakije, de ez nem az én dolgom” – magyarázta Toncsi gyermekének édesapja.

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!