Sztárvilág

2009.11.18. 17:11

Pokorny Lia már magabiztos!

A Beugró első felvételei előtt Pokorny Lia keze-lába remegett. Ma már a kisujjából kirázza a helyzetgyakorlatokat. De nem csak félelmeinek, jó pár kilónak is búcsút intett.

Kiskegyed Online

Pokorny Lia mindig is színésznőnek készült. Kislányként szívesen szerepelt, s egy ideig balettozott is. Aztán rájött, hogy túl magasra nőtt a tánchoz, ezért abbahagyta. Testi fölényét másfél évvel fiatalabb öccsével szemben sokáig kihasználta: ha összeverekedtek, általában győzött. A viszályok ellenére jó testvérek, s ma is számíthatnak egymásra. „Ha valamit venni szeretnék, gyakran együtt szerezzük be.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Pokorny Lia pár hónapja fogyókúrázik. Tavasszal ugyanis egy új színdarabban játszik majd, amihez vékonyabbnak kell lennie. Eddig 6 kilótól szabadult meg, s még 2-3 van hátra.
[/caption]

Teljes a harmónia közöttünk: felmérjük a kínálatot, és pikk-pakk kiválasztjuk a megfelelő darabot. Azt is szeretem benne, hogy remekül bánik a gyerekekkel. Ha az ő fia, Olivér és az enyém, Misi együtt vannak, Kornél anyáskodóan vigyáz rájuk.”



A két gyerek egyébként különbözik egymástól. Misi folyton kardozik, karatézik, Olivér inkább csendben autózik, vagy műanyag állataival játszik. Ennek ellenére a két srác között tökéletes az összhang. Bár még nem aludtak éjszaka egymásnál, Pokorny Lia úgy érzi, hamarosan ez az idő is eljön. „Misi most lesz hatéves, és még nem aludt egy barátjánál sem. Nemrég azonban történt valami. Egy barátnőmnél voltunk, akinek a kislányával Misi jóban van. Este tízkor indultunk volna haza, de ő közölte velem, hogy most ott alszik. Szinte elzavart, amikor elköszöntem tőle. Rádöbbentem, hogy valami elkezdődött. Éreztem, hogy hamarosan el kell őt engednem. Láttam magam előtt, hogy nemsokára bulizni fog, és csak hajnalban jön haza. Szívbe markoló érzés fogott el. Szégyen-gyalázat, de megkönnyebbültem, amikor fél óra múlva zokogva hívott fel, hogy menjek érte.”

Misi sokszor alszik az édesapjánál, Csányi Sándor színésznél, és Lia anyukája is gyakran bújtatja esténként ágyba a kisfiút. De ez természetes a számára, mivel pici kora óta hajtja álomra a fejét a nagyinál vagy a papánál. Misi azonban erősen kötődik az édesanyjához, a mai napig átbotorkál hozzá hajnalban, és mellé bújik. Reggel aztán Lia az ölébe veszi a több mint húszkilós gyereket, és kicipeli a nappaliba. „Lehet, hogy ettől fáj sűrűn a hátam. De annyira szeretem, ahogy hozzám bújik, átölel, és a nyakamba szuszog. Amikor megszületett, és mellettem feküdt a kiságyban, azt éreztem, hogy túl messze van tőlem. Szinte összeért a fejünk, mégis soknak véltem a távolságot. Ezért kivettem, és három hónapos koráig a mellkasomon aludt.”

Névjegy:

SZÜLETETT: 1971. november
23., Hatvan
HOBBI: gyöngyfűzés, olvasás, bolhapiac
KEDVENC SZÍN: zöld
ITT LÁTHATJA: Beugró, Új Színház

Bauer Zsuzsa

Ajánljuk még:

- Mégsincs együtt kisfia édesanyjával az ország szívtiprója >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!