Sztárvilág

2009.11.07. 07:00

Novodomszky Éva: Jöhet az újabb baba!

A csinos műsorvezető ügyesen egyensúlyoz család és munka között, amelyben párja szerencsére jó partner.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az idő igazolta: jól sikerült a csinos tévés házassága.
[/caption]Maga sem gondolta volna, hogy a tengerparti románcból komoly kapcsolat lesz, nemhogy házasság, de az idő igazolta, hogy Éva jól választott. Férje nem várja el tőle, hogy a dél-olasz hagyományokat kövesse, ahogy az édesanyja és az ott élő legtöbb nő, akik háztartásbeliek: minden gondolatuk a család körül forog. Mostanában egyre több munkája akad a csinos tévésnek. A Híradó vezetése mellett kéthetente élő műsorral jelentkezik, a Hat órai teával.

Harmonikus család

Éva szerencsésnek tartja magát, mert Salvo nagyon rendszerető, mindent elrak maga után, szeret főzni is, ráadásul tud is, így leveszi a műsorvezető válláról a háztartás körüli teendők egy részét. Az új, élő műsor nem hozott nagy változást életükbe, mert amikor a műsorvezető a szerkesztőségben és a képernyőn van, Salvo is dolgozik. Azokon a heteken, mikor Éva késő este ér haza, nem ugrik ki az ágyból férje mellől hajnalban reggelit készíteni, de ő nem is várná el. Kisfiuk megszokta, hogy állandóan pörgés van körülötte. Óvodába jár, szülei felváltva mennek érte, és ha mindkettejüknek dolga akad, nagyritkán besegít a bébiszitter. Éva próbálja úgy alakítani az életüket, hogy Krisztián ne szenvedje meg a hiányát, reggel általában ő viszi óvodába, és este is ő fürdeti, fekteti le. A néha besegítő bébiszitteren kívül Évának nincs segítsége a háztartás vezetésében, megtanulta beosztani az idejét. Hajnal négykor kel, amikor reggel híradózik, ha nincs a délutáni műsor, ebéd után hazamegy, és otthon takarít, főz.



Bármikor jöhet egy kistestvér

Nagyon várják Krisztián kistestvérét, akkor jöhet, amikor jönni akar, mondja Éva. „Szívesen kipróbálnám, milyen egy kislány anyukájának lenni, de mivel a fiú már bejött, azt sem bánnám. De azért a lelkem mélyén arról álmodom, hogy lesz egy kislányunk is. Ha bemegyek egy gyerekruha-boltba, mindig a kislánycipőknél kötök ki.”

Szicília messze van

Éva családja Szarvason él, havonta látogatják őket. Salvo szüleivel már kicsit bonyolultabb a dolog, Szicília messzebb van. „Nyáron ott voltunk két hetet, és otthagytuk Krisztiánt három hétig – meséli Éva. – Rosszabbul viseltem a hiányát, mint ő az enyémet. Nem sírt, de biztos, hogy hiányoztunk neki, mert amikor hazaértünk, minden este kitalált valamit, hogy velünk aludhasson. De jó hatással volt rá, közelebb került az olasz nagyszüleihez. Közös titkaik lettek a nagymamájával, a nagypapa hordta őt minden másnap úszni. Három hét alatt nőtt vagy tíz centit, és nagyon sokat tanult olaszul. Szerencsére nem nem kényeztették el. Anyósom egy dolognak nem tudott ellenállni: ha Krisztián elkezdett csokiért könyörögni, mindig adott neki.” Salvónak honvágya volt, amikor Magyarországra települt, és azóta sem múlt el, mert a tengerparton nőtt fel, és nagyon kötődik a családjához. Szerencsére nem ér rá búslakodni, teljesen lefoglalja az olasz étterme. Az interneten naponta beszél a családjával, szicíliai barátaival közösségi portálokon játszik.

Részletek a Terefere magazinban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!