Sztárvilág

2009.11.10. 16:52

Hajós ünnepli a rádióadók eltűnését

Hajós András nem kevesebbet állít, mint, hogy az utóbbi húsz év legcsodálatosabb fejleménye a Danubius és a Sláger eltűnése.

Kiskegyed Online

Hajós András nem tett lakatot a szájára, és a Heti hetes című műsor felvételének szünetében őszintén mondta el véleményét a Danubius és a Sláger megszűnéséről és Bochkor Gábor „önmegmentő forradalmáról”. A zenész a juj.hu kamerája előtt– bár biztosította Bochkort kollegalitásáról, s némiképp mentegette is azzal, hogy, bizony ő is megzavarodna egy kicsit, ha megszűnne a kenyéradó műsora – nevezte műbalhénak é a Sláger Rádió önsajnálkozó megnyilvánulásait.

Annak fényében, hogy törvényes keretek között, s várható módon döntöttek az ítészek az ORTT által kiírt pályázatokról, Hajós még inkább túlreagáltnak érzi a történetet.

Zenészként még tovább ment: szerinte az utóbbi húsz év legcsodálatosabb fejleménye Danubius és a Sláger eltűnése! „Ez a két rádió a leginkább felelős azért, hogy a magyar könnyűzene olyan állapotban van, amilyenben. Főleg az indulásuk öt tíz éve az az időszak, amely iszonyú sokat ártott a magyar zenének. Nem elvitatva azt, hogy sokakat szórakoztattak, és joguk volt olyan zenét játszani, amilyet akartak” – nyilatkozta Hajós András, aki nem személyes okból, de bevallottan utálta a két adót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!