Sztárvilág

2009.08.10. 15:30

Tornóczky Anita nem bízik vőlegényében?!

Úgy tűnik, végre Medgyessy Péter nevelt lányára is rátalált a boldogság: még ebben a hónapban kimondja a boldogító igent párjának.

Kiskegyed.hu

Anita és párja, Béla úgy tervezik: még ebben a hónapban kimondják a boldogító igent, méghozzá ugyanabban a kastélyszállóban, ahol nem sokkal ezelőtt Sebestyén Balázs kötelezte magát örök hűségre. A Blikk információi szerint a legénybúcsú is megvolt már, ami nem kis felfordulást okozott a sztárpár életében.

A párhoz közel álló informátor úgy tudja: Tornóczky azt szerette volna, ha a leány és – legénybúcsút egyazon helyen és időben tartják. A férfi azonban ragaszkodott ahhoz, hogy Anita nélkül a barátaival töltse a háromnapos búcsúztatót.

Végül sikerült kiegyezniük: Anita kiharcolta, hogy az eredetileg 72 órásra tervezett buli csupán egyéjszakás legyen.

Volt szerelme lesz a tanúja?

A pletykák szerint Anita nem mást, mint egykori szerelmét, Hajdú Pétert kérte fel: álljon mellette az anyakönyvvezető előtt. Hajdú állítólag készségesen igent mondott, anélkül, hogy megkérdezte volna feleségét, Sarka Katát! Tehát az még kérdéses, hogy Hajdúné is áldását adja-e?!

Kapcsolódó anyagok:

Bochkor erotikus kalandjai >>>

Tornóczky és Csiszár - nagy visszatérők

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!