Sztárvilág

2009.08.17. 10:09

Bárki lehet Vágó párbajellenfele

A kvízmester szedte sátorfáját és átigazolt a TV 2 –höz, mert új kihívásokra vágyott. Döntése helyesnek bizonyult, hiszen azonnal testhezálló műsort találtak számára!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A kvízmester újabb kihívásra vágyott, most itt a lehetőség.
[/caption]Vágó István közel tíz évig volt az RTL Klub munkatársa. A problémák akkor kezdődtek, amikor több éves sikersorozat után a Legyen Ön is Milliomos című műsornak drasztikusan csökkent a nézettsége. Vágót már legalább egy éve rendelkezési állományban tartották, a képernyőre viszont egyre ritkábban engedték. Mivel a kvízmester kihívásra vágyott, úgy gondolta, szerencsét próbál a TV 2 –nél. Szerencséjére azonnal találtak neki olyan műsort, ahol valódi személyiségét is megmutathatja a nagyérdeműnek: a Duel-ben (Párbaj) nem kell „gonoszkodnia”, vagy elbizonytalanítani a játékosokat, mert itt a tudás és a gyorsaság számít.

A Duel producerei ragaszkodtak Vágóhoz?

Lapértesülések szerint a Párbajt elsőként az RTL Klubnak ajánlották fel, s kifejezett kérésük volt, hogy Vágó István vezesse. Érdekes módon a csatorna és a műsor producerei közötti együttműködés meghiúsult, éppen azidőtájt, amikor Vágó átigazolt a konkurens csatornához. S mivel az RTL és a Duel alkotói között nem született megállapodás, a készítők a TV2-nek adták el a jogot a sugárzásra.



Bárki lehet játékos!

Már azok is részt vehetnek játékosként Vágó István műsorában, akik nem jutnak el, vagy nem jutnak tovább a TV2 válogatásán. A népszerű műsort ugyanis már az interneten is népszerűsítik, s a regisztrációs díj befizetése után mi magunk is játékosok lehetünk. S ami motiváló tényező lehet: nem csak virtuálisan nyerhetjük meg a fődíjat, 100 ezer forintot. „A Párbaj online verziója ugyanolyan izgalmas, mint az augusztus végén a TV 2 képernyőjére kerülő televíziós verzió, ahol Vágó István izzasztja majd meg a küzdelemre vágyókat.” – áll a csatorna sajtóközleményében.

Ajánljuk még:

- Fellebbent a fátyol >>>

- Fábry miatt kellett Vágónak távoznia? - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!