Sztárvilág

2009.05.11. 16:32

Putyin Ádok Zoliékat válsztotta

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését hazánk Eurovíziós Dalfesztivál képviselője, Ádok Zoli azonban bizonyítani kíván. A Madách Színház művésze - akinek moszkvai próbáján maga Vlagyimir Putyin is megjelent - a döntőbe várja magát a produkciójával.

Kiskegyed Online

A nagy ugrás

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Bár a fogadóirodák nem sorolják az esélyesek közé, Ádok Zoli reménykedik a nagy áttörésben.
[/caption]Annak ellenére, hogy a brit fogadóirodák az utolsó harmadba sorolták az előadását, a fiatal zenész nagyon bizakodó és abban reménykedik, hogy még a döntőbe is be fog jutni az Eurovíziós Dalversenyen. A magyar versenyző szerint előnyösebb számára, hogy a második középdöntőben kapott helyett, hiszen erre már az európai nézők is jobban figyelnek. Az is segíthet, hogy a program közepén fog fellépni, mert általában ekkor a legmagasabb a nézőszám – írja az MTV honlapja.

Putyin is őket választotta

Nem kis meglepetés érte a már Moszkvában tartózkodó magyar csapatot. Maga Vlagyimir Putyin miniszterelnök elegyedett szóba Ádok Zoliékkal!

A próbák után sajtótájékoztatót tartanak a delegációk. Amikor mi kerültünk sorra, betoppant Putyin a testőreivel. A színpadhoz jött, és megkérdezte: hogy tetszik Moszkva? Rávágtuk, hogy gyönyörű, erre elégedetten biccentett, majd elment. Teljesen ledöbbentem – mesélte Zoli a Borsonline-nak.

A próbákon tapasztalt siker után a magyar szervezők szerint úgy tűnik, hogy Ádok Zoli és csapatának igazán látványos és dinamikus színpadi show-ja elhomályosítja a környezetében fellépők produkcióját.

Göröngyös út vezetett Ádok Zoli megválasztásához

Nincs könnyű helyzetben a Dance wirh me című dinamikus dallal versenyző Ádok Zoltán, hiszen korábban több előadó is visszalépett a moszkvai Eurovíziós Dalversenyen való szerepléstől. Az első kiválasztott Zentai Márk volt, aki a How we party című dallal indult volna, ám nem sokkal jelölése után kiderült, hogy svéd szerző által írt szerzemény már elhangzott a 2006-os, svéd Big Brother-ben.

Ezután Tompos Kátyát választotta a zsűri hazánk képviseletére, aki a Magányos csónak című dallal mérette volna meg magát Moszkvában. A színművésznő viszont színházi elfoglaltságaira hivatkozva nem tudta vállalni a versennyel járó feladatokat és a felkészülést. A végső befutó, Ádok Zoltán egyébiránt balett-szakon végzett Pécsett, táncművészként és musicalszínészként is bejárta a világot. Angolul és németül remekül beszél, de spanyol nyelvvel is boldogul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!