Sztárvilág

2009.05.13. 16:13

Megérte a hosszú várakozás: ikerpárnak örülhet Erős Antónia!

A harminckilenc éves kismama csak akkor merte elhinni, hogy terhes, mikor az orvosa is megerősítette: valóban áldott állapotban van. Sokáig vártak férjével az első kisbabájukra, de úgy tűnik duplán megérte, hiszen – ha hinni lehet a pletykáknak – egyszerre két jövevénynek is örülhetnek Erős Antóniáék.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A kismama egyelőre még titkolózik, de szemmel láthatóan nagyon boldog.
[/caption]A Bors biztos forrásból tudja, hogy a híradós ikreket vár – állítja a napilap. Az RTL klub műsorvezetője azonban egyelőre nem hajlandó nyilatkozni a hírrel kapcsolatban. „Egy hónapig senkinek semmilyen gyerektémában nem szeretnék nyilatkozni”- mondta az újságnak Antónia. A most hatodik hónapban járó kismama azonban szívesen emlékszik vissza a kezdetekre, s nyíltan beszélt arról is, hogy mennyire félt attól, hogy betegségéből fakadóan elveszíti a babát.

Féltek a komplikációktól

Cukorbetegsége miatt a terhesség korai szakaszában komplikációk léphettek volna fel. Nem csoda tehát, hogy egészen múlt hónapig vártak a bejelentéssel.

A szűk családnak is csak akkor mondtuk el, amikor a harmadik hónap letelt, mert a betegségem miatt fokozottan kellett vigyázni magunkra!” – mesélte a kismama. Mint mindenki, az RTL klub stábja is kitörő örömmel fogadta a gólyahírt: „…a legaranyosabb az egyik szerkesztő kollégám volt, aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok. A másik emlékezetes gesztus a főnökömtől érkezett. Neki mondtam el először, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, mint ahogy azt is, hogy meddig maradok otthon.

Terhesség alatt is egészségesen

Saját és ikrei biztonsága érdekében óránként kell mérnie vércukorszintjét, és az étrendjén is változtatnia kellett: zöldséggel, gyümölccsel, kefirrel és joghurttal tette változatosabbá az étkezéseket. Antónia már a terhesség elején megfogadta, hogy mindent megtesz a gyermekvárás ideje alatt, hogy vigyázzon az ő – és születendő gyermeke – egészségére. Az aktív és megerőltető testmozgást felváltotta a könnyed torna és a sok pihenés.

alex

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!