Sztárvilág

2009.05.18. 10:12

Kozsó teljesen magára marad!

Fájdalmas szakítása után Kozsó újabb veszteséggel kell, hogy szembenézzen. Tizennyolc éves lánya az érettségi után Olaszországban folytatja tanulmányit, így ő is elköltözik a szülői házból.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nincs sok oka a mosolyra a népszerű énekesnek mostanában. Szakítása után, most lánya is elköltözik
[/caption]Szakítása óta teljesen maga alá zuhant az énekes, aki hamarosan még a jelenleginél is magányosabb lesz. Tizennyolc éves lánya, Mendi az érettségi után ugyanis Olaszországban folytatja tanulmányait. Az énekes így végleg egyedül marad hatalmas házában. Már a tudat is nyomasztóan hat rá, el sem tudja képzelni, mi lesz vele akkor. Mert bár Kozsó szereti azt a fajta magányt, amikor meditálhat, és rendbe teheti gondolatait, de a tartós egyedüllétet nehezen viseli.



A szakítás sebe is friss még

Kozsó, aki egy ideje ismét szingli, április elején, jelentette be, hogy szakítottak kedvesével, Susie-val. Közel négy éve alkottak egy párt, s tizenegy éve már, hogy ismerték egymást. A szakítás ténye azért is volt különösen furcsa, hiszen Kozsó néhány hónapja még közös gyermekekről ábrándozott, s elmondása szerint Susie is úgy érezte, ő az a férfi, akinek babát szülne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!