Sztárvilág

2009.04.15. 12:13

Mary Zsuzsi nehezen éli meg tragédiáját

Édesanyját gyászolja Mary Zsuzsi. Az énekesnőt olyannyira megérintette a tragédia, hogy napok óta nem mozdul ki lakásából!

Kiskegyed Online

Mary Zsuzsi és 21 éves párja, Tamás nem Németországban jártak a húsvéti ünnepek alatt! A hírek arról szóltak, hogy Zsuzsi gyermekeit látogatta meg ifjú választottjával. Az énekesnő azonban azért nem mutatkozik, mert szörnyű tragédia érte, elveszítette 82 éves édesanyját.

Klapka szerint Zsuzsival továbbra sem foglalkoznak gyerekei


A művésznőt olyannyira megtörte a gyász, hogy napok óta nem mozdul ki lakásából – értesült a Napi Ász. A hírt Klapka György, az énekesnő volt férje, és menedzsere is megerősítette. „Már napok óta itthon van, bezárkózott a lakásba. Számomra is megdöbbentő volt, amikor arról szóltak a híresztelések, hogy kilátogatott a gyerekekhez. Nem hívták, és nem is járt kint húsvétkor Németországban! Továbbra sem foglalkoznak vele a gyerekei, és több mint valószínű, hogy Tamást sem látják szívesen" – nyilatkozta Klapka.

Nem volt felhőtlen a viszony

Az üzletember azt is elmondta, hogy Zsuzsi viszonya nem csak gyermekeivel hűvös. „Semmilyen kapcsolatot nem ápolt Zsuzsi az édesanyjával. Irén Szegeden élt, magam is jól ismertem, kedveltem. Csakúgy, mint gyermekeit, őt sem látogatta egykori feleségem” – tette hozzá. Klapka azt is felrója volt nejének, hogy a most már majdnem kétéves unokáját is csak akkor látogatta meg, amikor már 3 hónapos volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!