Sztárvilág

2009.04.14. 16:18

Liptai Claudia új hódítása

A műsorvezetőnő szombat hajnalban összepakolt és kislányával együtt külföldre utazott. Claudia és Panka meg sem álltak Dominikáig, ahol két hetet töltenek együtt. Gesztesi nélkül. Pedig állítólag újra egymásba szerettek.

Kiskegyed Online

Bár pár hónappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy külön válnak útjaik, ennek ma már nyomát sem látni. Claudia nem kezdett el lakást nézegetni, és Gesztesi sem sietette a külön költözést. Ma pedig már szinte semmit sem hallani a sztárpár megromlott viszonyáról. Igaz, pletykák szerint a család női része jelenleg külön utakon jár, de csak két hétig maradnak távol. Claudia kislányával és édesanyjával utazott el a távoli Dominikára.

Gesztesi kiborult


Mint minden a lányoktól távol töltött percet, családja kiruccanását is nehezen tűri Gesztesi. Amíg felesége és kislánya meghódítja Dominikát, addig a színész éjszakánként csak forgolódik az ágyában! Egyszerűen nem jön álom a szemére. Nem találja helyét a nagy házban, ezért Panka és Claudia távollétében előző házasságából született gyermekeivel tölti ideje nagy részét. Így nem maradt magára az húsvéti ünnepek alatt sem, ami egy kicsit megkönnyítette a színész „magányos” életét.



Egyedül nem megy

Gesztesi most szembesült azzal, hogy milyen is lenne, ha magára maradna… Talán ez is közre játszik abban, hogy valami újra megmozdult a sztárpár szívében! Egyesek tudni vélik: Claudia és Gesztesi között ismét minden a legnagyobb rendben van.

Házasság, válás, szerelem


Ha hinni lehet a pletykáknak, Károly és Claudia rendbe hozta kapcsolatát: az eddig egymással küzdő felek újra egymásba szerettek. Legalábbis ezt állítják róluk barátaik és a kollégák: a Jóban- Rosszban forgatására is együtt érkeznek, és együtt távoznak onnan. Összebújnak, megérintik egymást és kézen fogva sétálgatnak a forgatási szünetekben – adta hírül a Blikk. Claudia és Károly le sem tudná tagadni, hogy még mindig szeretik egymást! – nyilatkozták a stábtagok, akik szerint a testbeszédük is erre utal. Ahogyan egymásra néznek, abból kiolvasható, a szenvedély továbbra is megvan köztük...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!