Sztárvilág

2009.04.28. 17:20

Borzalom! Súlyos balesetet szenvedett Zimány Linda!

Rohammentők szállították kórházba Zimány Lindát, akinek egy felvétel közben olyan szerencsétlenül akadt a lába a díszletbe, hogy megzúzódott a csigolyája. A modell sírva fakadt a fájdalomtól. Azonnal kórházba szállították!

BAMA

Britney Spears magyar mása az RTL Klub egyik új vetélkedőjének a forgatásán teljesített egy feladatot. Falat kellett átugornia, miközben véletlenül beakadt a lába a díszletbe. Lindát csigolyazúzódással szállították kórházba.

Kalandra fal!


Szirénázó mentőautóval vitték be a sürgősségire a Kalandra fal! című show felvételéről.Linda az ijedtségtől és a fájdalomtól sírógörcsöt kapott, a stáb alig tudta megnyugtatni.
Egy hatalmas falon kellett átugranom, a lábam pedig valahogy beleakadt a díszletbe. Azonnal éreztem, hogy nagy baj lesz, mert ahogy homorítottam a hátam, reccsent egy nagyot. – mesélte Linda az egyik napilapnak. Amikor beestem a vízbe, teljesen lezsibbadtam, a fiúk húztak ki a medencéből. Azonnal sokkot kaptam: nagy fájdalmaim voltak, és rettenetesen megijedtem… -



Ágyéki problémák


Két hét fekvésre kötelezte Lindát orvosa, miután a röntgenfelvétel egyértelműen kimutatta: ágyéki csigolyája zúzódott meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!