Sztárvilág

2009.04.07. 21:11

Bódi Sylvinek megint sikerült belerúgnia Debreczeni Zitába

A modell – állítása szerint – néhány napja értesült arról, hogy egykori párja Kedves Ferenc és barátnője, Debreczeni Zita másfél éves kapcsolata véget ért. Sylvi szerint ez nem meglepő, hiszen Zita nem volt Feri álomnője. Amúgy meg, őt nehéz überelni!

Kiskegyed

Lassan teljesen összecsomagolja a bőröndjeit a fiatal szépség és Debreczeni Zita elköltözik az üzletembertől. Ahogy már megírtuk, sajtósa, Forgács Bea elmondta, hogy a szakítás nem egyik napról a másikra történt, hanem hosszú folyamat eredménye volt.

Sylvi beszólt

Bár már jó ideje szétváltak Sylvi és Feri útjai, a modell még mindig úgy érzi, hogy tudja azt, mi jó és mi nem az a férfinek. Sylvi szerint ugyanis az üzletember és Zita szakítása egyáltalán nem volt számára meglepő. Úgy gondolja ugyanis, hogy a Havazin műsorvezetője nem az a nő, aki örökre a férfi mellett marad! „Jól ismerem Fecót, és az utóbbi időben nem láttam őt túlságosan boldognak. Ebből gondoltam, hogy nem Zita lesz az a nő, akivel leéli majd az életét. Szívből szeretném, ha Fecó újra boldog lenne, mert nagyon jó ember, megérdemli!” – nyilatkozta Sylvi a Borsnak, majd megválaszolta azt a kérdést is, hogy tervez-e közös jövőt a milliomos vállalkozóval. „Fecóhoz a mai napig szoros barátság köt, nagyon kedvelem őt, ráadásul az életünk egy csodálatos szakaszát töltöttük együtt, ami meghatározó volt mindkettőnk számára. Úgy érzem azonban, hogy most más-más irányt vettünk mindketten, így nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar újra összejövünk. Vannak futó kalandok az életemben, de semmi komoly. Most inkább a jövőmmel szeretnék foglalkozni: tervezem a ruhakollekciómat, nyelveket tanulok és gyógyítást – árulta el Sylvi a lapnak.



Nem először tette

Az egykori nyuszilány nem most tett először olyan kijelentést, amivel belerúghat vélt vagy valós riválisába. Idén februárban ugyanis az egyik hetente megjelenő magazinban nyilatkozott olyat, ami mindennek tűnik, csak épp szerénynek nem. Sylvi szerint ugyanis nagyon nehéz az ő nyomába járni, főleg akkor, ha a trónkövetelő leányzó épp az ő expasijával próbálkozik! A modell úgy látja, hogy nem csak elengedni nehéz őt, hanem pótolni is szinte lehetetlen, mert ő olyan belső értékekkel rendelkezik, amit egykönnyen nem lehet másban megtalálni!Bár nem nevesítette, hogy kinek szólt ez az üzenet, nem volt nehéz kitalálni!

Zita nem száll be

A fotósként is dolgozó modell azonban nem megy bele egy ilyen sárdobálásba. Eddig sem szerette volna feltétlenül kiteregetni magánügyeit és ezután sem fogja megtenni. Amúgy is, van elég dolga, nem ér rá ilyesmire. A sok felkérés mellett jótékonysági feladatokat is ellát, úgyhogy sem ideje, sem kedve nincs ezzel foglalkozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!