Sztárvilág

2009.04.17. 13:53

Angelina Jolie terhes?

Hihetetlenül hangzik, de a pár közeli ismerősei már tényként beszélnek róla: Angelina 4. gyermekével terhes, az örökbefogadott gyerekeikkel együtt így hamarosan 9 tagú lesz a Brangelina-család!

Kiskegyed Online

Az utóbbi hetekben inkább olyan hírek érkeztek a pár háza tájáról, hogy kapcsolatuk válságban van.

Nem bánatában éhezett

Néhány hete Angelina összeesett legújabb filmjének, a Saltnak forgatásán. Közeli ismerőseik azonban most már ezt sem kimerültségének, vagy annak tulajdonítják, hogy bánatában éhezett a színésznő, hanem terhességével. Sokan úgy vélik, hogy a Star magazin értesülése csupán kacsa, mások viszont Pitt egyik régebbi nyilatkozatára hivatkozva állítják, hogy a hír valóban igaz.

Hozzám jössz-e vagy sem?


A sármos színész már az ikreik megszületésekor azt nyilatkozta, hogy reményei szerint születik még közös gyermekük. A családcentrikus Pitt állítólagos ultimátumát is azzal magyarázzák, hogy ő komolyan hisz a házasságban és a családban. Hogy lesz-e lakodalom mostanában azt egyelőre nehéz megmondani, viszont a legfrissebb pletykák szerint gyermekáldás alig egy évvel az ikrek megszületése után újra várható a párnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!