Sztárvilág

2009.04.23. 14:16

Ábel Anitát megváltoztatta az anyaság!

Majdnem egy éve vonult vissza a közszereplésektől Ábel Anita, akinek nagy változások történtek az életében: megszületett kislánya, aki már elmúlt hét hónapos. A műsorvezető ma már nem is érti, hogyan tudott eddig a kislánya, Anna Luca nélkül létezni!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="398"] Anita praktikus szülőnek tartja magát
[/caption]Végre felnőttnek érzi magát

- Nemrég néztem vissza azt a Vacsoracsata adást, amelyikben még nagy pocakkal ücsörögtem. Akkor még nem tudtam mit kezdeni az érzéssel, hogy anya leszek, de amint megszületett a kislányom, 180 fokos fordulatot vettem. Azt is mondhatnám, hogy végre felnőttem, és teljes az életem – mondta Ábel Anita az RTL Klub-nak.

A népszerű műsorvezető rengeteget változott Anna Luca érkezésével. Mint mondta, nagyon sokat tanult az elmúlt hónapokban, és olyan ősi ösztönök törnek elő belőle, amiknek korábban a létezéséről sem tudott. Ráadásul csak nagyon kevés munkát vállal: úgy tervezi, hogy őszig biztosan nem tér vissza. Így mostanában a nap huszonnégy órájában kizárólag anyukaként tevékenykedik.



Az apukának is ki kell vennie a részét a nevelésben

A műsorvezető úgy véli, a minden anyuka aggódik a gyermekéért, és ez a féltés egész életre szól. Nem hisz abban, hogy létezik aggódós és nem aggódós anyuka. Ábel Anita mégis igyekszik viszonylag könnyedén venni az akadályokat, és inkább praktikus szülőnek tartja magát.

- Már a kórházban elhatároztam, hogy nem görcsölök rá semmire. Hiszen ha én nyugodt vagyok, és ezt érzi rajtam a kisbabám is, akkor ő is átveszi ezt a hozzáállást. Az idegeskedést inkább azokra a pillanatokra tartogatom, vagyis akkor rendezem le magamban, amikor nem vagyok egy légtérben a kicsivel.

Ábel Anitának szerencséje van, hiszen a kislánya nyugodt, békés természetű, mindössze egy-két átvirrasztott, sírós éjszakájuk volt.
Úgy érzi, hogy remekül egymásra hangolódtak kislányával. Ritkán vesz igénybe segítséget, hiszen szinte mindenhová viszi magával a kicsit. Ha pedig dolga akad, akkor az apuka vigyáz a babára. A műsorvezető ma már nem is érti, hogyan tudott eddig kislánya nélkül létezni. Boldogan igazodik a ritmusához, és nagyon örül annak, hogy itt a jó idő, végre lekerül az anorák és a rengeteg rétegnyi ruha Anna Lucáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!