Szépség és divat

2010.06.22. 15:55

Erős utánpótlás!

BAMA

A magyar lányok egészen fantasztikusak, a divatvilágban is unikálisnak számít, hogy egy ilyen kicsi ország ennyi, nyugodtan mondhatjuk, élvonalba tartozó modellel van jelen a nemzetközi divatheteken és a magazinok divatanyagiban, talán csak Hollandia büszkélkedhet hasonlóan impozáns listával. A magyar lányok csillaga most emelkedőben van, de úgy tűnik, nem kell aggódnunk az utánpótlás miatt sem!

A londoni, igen jó nevű Storm modellügynökség ''új arcok'' szekciójában két magyar lány is felbukkant az utóbbi időben. Kondás Kata és Bene Boglárka ezzel hatalmas lehetőséget kaptak, hiszen az ügynökség olyan legendák útját egyengette és egyengeti mind a mai, mint Kate Moss, Cindy Crawford, Bar Refaeli, de a szigetországban ők képviselik például Mihalik Enikőt is.

Bene Boglárka a tavalyi Elite Modell Look győztese lenyűgözően szép és nagyon változatos karakter. Nemrégen csatlakozott a Storm csapatához, s hamarosan máris Londonba repül, hogy karrierje igazi lendületet vehessen. A borsodi Baktakékről származó, 18 éves lány talán már ősszel felbukkan a nemzetközi kifutókon?

A cikk folytatása és képek Kondás Katáról a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!