Szépség és divat

2010.04.13. 14:51

Meglepő kampánylányok ősszel

Miközben mi még arra várunk, hogy végre igazán kitavaszodjon, a nyárra pedig szinte még gondolni sem merünk, a divatházak már a 2010-11-es őszi-téli kollekciók népszerűsítésén gondolkodnak.

BAMA

Sőt, olyannyira gondolkodnak, hogy a Chanel már például túl van a fotózáson is, természetesen a többiek sem tétlenkednek, egyre több divatház tájáról szivárognak ki hírek a fél év múlva megjelenő divatkampányokról. Az máris biztosnak tűnik, hogy Karlie Kloss és a Dior tovább folytatja a közös munkát.

A fiatal amerikai lány szinte a semmiből bukkant fel tavaly, hogy alig egy év alatt a legkeresettebb modellek közé verekedje magát. Karlie már a mostani szezonban is a Dior arca, sőt megkapta a Dior Eyewear kampányt is és már az is biztosnak tűnik, hogy ősszel is pózol majd a francia divatház hirdetésein. Kloss kisasszony most éppen a Teen Vogue májusi számának címlapján mosolyog, van is miért!

Ősszel úgy tűnik, Karmen Pedaru lesz az egyik legkelendőbb modell, egyelőre legalábbis ő büszkélkedhet több kampányszereplésssel. A 20 éves észt modell korábban a Missoni, a Jill Stuart és Derek Lam kampányarca volt, most egyértelműen feljebb lépett a ranglétrán, hiszen az őszi-téli szezonban az Emporio Armani arca lesz, sőt már Karl Lagerfeld is szerződtette. No, persze nem a Chanelhez, hanem a Fendihez!

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Karlie Kloss a Teen Vogue aktuális címlapján
[/caption]

A legnagyobb meglepetést eddig kétségkívül Marc Jacobs okozta, aki már a 2010-11-es Louis Vuitton bemutatóval is jócskán összezavarta a divatvilágot. A new lookot idéző kollekcióról még rengeteg szó esik majd, ahogy a közeledik az ősz, azonban nem a szokatlanul konzervatív széria volt az egyetlen meglepetés a show-n, hiszen a kifutón manapság ritkán látható szépségek szereplése is alapos meglepetés volt. Olyan modelleket láthattunk újra, mint Bar Rafaeli, Catherine McNeil, Karolina Kurkova és a bemutatót záró legenda, Elle MacPherson. Ezek után nem lett volna meglepő, ha Jacobs valamelyik a kifutón újra aktivizált szupermodellt kéri fel az őszi-téli kampányra, azonban fenegyerek másképpen döntött. A kiszivárgott hírek szerint a Louis Vuitton kollekcióját ezúttal Natalia Vodianova és Christy Turlington népszerűsíti majd.

Ajánljuk még:

Karl múzsái

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!