Szépség és divat

2010.04.29. 17:25

Armani hotelt nyitott!

Idén adták át a világ jelenleg legmagasabb épületét Dubaiban és hol máshol nyithatna meg az első Armani Hotel, ha éppen nem ebben a felhőkarcolóban?

BAMA

A Burj Khalifa névre keresztelt épület 828 méter magas és 162 emeletes. Az önmagában is lenyűgöző vállalkozás akkor lesz majd igazán bámulatos, ha belakják a luxusüzletek, hotelek és egyéb szolgáltató intézmények. Az már biztos, hogy a fáradhatatlan Giorgio Armani ide álmodta meg első szállodáját, amely természetesen Armani Hotel névre hallgat.

Az idős dizájner persze nem csupán a nevét adja a vállalkozáshoz, de komoly tervezői munkát végzett, bevallása szerint öt éve minden nap hosszú órákon át dolgozott a hotel tervein. A végeredmény természetesen nem is lehetett más, csak egy elképesztően elegáns, letisztult és virtuóz megoldásoktól hemzsegő szálloda.

Az Armani Hotel 8 emeletet foglal el a felhőkarcolóban, 160 egyedi enteriőrrel rendelkező szobája van, 8 különböző étterem természetesen nyolc különböző ízvilággal várja majd a vendégeket és természetesen spa és különféle relaxáló helyiségek is lesznek a szállodában.

Giorgio Armani véleménye szerint a hotel végül olyan lett, mintha a legendás terevező otthonába járnánk, hiszen, mint mondta, mindenben ragaszkodott ahhoz, hogy ő személyesen jól érezze magát a terekben. Bevallása szerint eleinte kissé félt attól, hogy minimalista stílusa unalmassá teszi majd az épületrészt, de utólag egyre inkább úgy érzi, hoteljében mindenki remekül fogja érezni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!