Szépség és divat

2010.04.29. 17:25

Armani hotelt nyitott!

Idén adták át a világ jelenleg legmagasabb épületét Dubaiban és hol máshol nyithatna meg az első Armani Hotel, ha éppen nem ebben a felhőkarcolóban?

BAMA

A Burj Khalifa névre keresztelt épület 828 méter magas és 162 emeletes. Az önmagában is lenyűgöző vállalkozás akkor lesz majd igazán bámulatos, ha belakják a luxusüzletek, hotelek és egyéb szolgáltató intézmények. Az már biztos, hogy a fáradhatatlan Giorgio Armani ide álmodta meg első szállodáját, amely természetesen Armani Hotel névre hallgat.

Az idős dizájner persze nem csupán a nevét adja a vállalkozáshoz, de komoly tervezői munkát végzett, bevallása szerint öt éve minden nap hosszú órákon át dolgozott a hotel tervein. A végeredmény természetesen nem is lehetett más, csak egy elképesztően elegáns, letisztult és virtuóz megoldásoktól hemzsegő szálloda.

Az Armani Hotel 8 emeletet foglal el a felhőkarcolóban, 160 egyedi enteriőrrel rendelkező szobája van, 8 különböző étterem természetesen nyolc különböző ízvilággal várja majd a vendégeket és természetesen spa és különféle relaxáló helyiségek is lesznek a szállodában.

Giorgio Armani véleménye szerint a hotel végül olyan lett, mintha a legendás terevező otthonába járnánk, hiszen, mint mondta, mindenben ragaszkodott ahhoz, hogy ő személyesen jól érezze magát a terekben. Bevallása szerint eleinte kissé félt attól, hogy minimalista stílusa unalmassá teszi majd az épületrészt, de utólag egyre inkább úgy érzi, hoteljében mindenki remekül fogja érezni magát.

További részletek a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Képek a Armani szállodájáról>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!