Szépség és divat

2010.02.17. 14:35

Agyness elbukott

Szegény Agyness Deyn Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatójának fényét emelte volna, kifutós szereplése azonban nem a jó szándék miatt marad emlékezetes...

BAMA

Az angol topmodell ugyanis kétszer botlott el a kifutón, nagy vigaszságot okozva ezzel a nézőknek, de elsősorban saját magának. A New York-i divathét egyik legviccesebb momentuma az angol topmodellhez kötődik.A New York-i divathét egyik legviccesebb momentuma az angol topmodellhez kötődik.Hogy miért tartjuk őt a világ egyik szimpatikusabb modelljének?

Nos, az olyan őszinte reakciókért, mint a mostani. Agyness ahelyett, hogy a protokoll szerint faarccal felpattant volna, ülve maradt és nevetett egy jót, igaz ekkor még nem sejtette, hogy még egyszer földre huppan majd.

Második alkalommal inkább megszabadult a cipőjétől. Imádjuk Agynesst, még akkor is, ha ilyen hibákat profik nem nagyon szoktak elkövetni, pláne nem egymás után kétszer!

A videót megtekintheted a GLAMOUR ONLINE oldalán!

Agyness Deyn, a múzsa

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!