Szépség és divat

2010.01.19. 13:22

Mihalik Enikő és a katonai ruházat

A békéscsabai lány tavaly megnyerte az első GLAMOUR Women of the Year legjobb modelljének járó díjat és idén is komoly esélyes!

BAMA

A békéscsabai topmodell mindig tud nekünk újat mondani! Inetrjúnkból kiderül, hogy a 2010-es tavasz-nyári trendek közül mi tetszett neki a leginkább, mi volt a legnagyobb élmény számára a legutóbbi divatheteken és mit várhatunk az elkövetkezendő hetekben.

Mihalik Enikő e-mailben válaszolt kérdéseinkre!

- Hány bemutatón léptél fel a 2010-es tavaszi-nyári kollekciók bemutatóin?

- Körülbelül 55-58 bemutatón.

- Mi volt a legemlékezetesebb divatbemutató, kollekció?

- Másfél éve csináltam egy Lacoste bemutatót, én voltam az egyedüli lány, aki bikinit mutatott be és emellett még egy gurulós golftáskát is húznom kellett magam után. Sosem fogom elfelejteni, mennyit nevettünk azon a show-n.

- Mik a szezon fő újdonságai szerinted és mik a kötelező beszerzések?

- A tél ugyebár a bőrről, cipzárakról, szegecsekről szólt, a tavasz-nyári kollekciók viszont tele lesznek homok, keki, katonai jellegű, de ugyanakkor elegáns nadrágokkal, blúzokkal, ruhákkal. Például elég megnézni csak a Balmain kollekcióját. A másik, amit megfigyeltem, hogy a tervezők nem félnek megmutatni a fehérneműt. Harisnyatartóval kombinált szoknyát, ruhát, fűzőszerű topokat is láthattunk, amik hangsúlyozzák a kebleket. Most nem annyira a csípőn van a hangsúly.. A fűzős topok mind derékig érnek, mint például Jean Paul Gaultier-nél vagy a Dolce&Gabbanánál.



- Ott voltál a Chanel legendás bemutatóján is. Mit gondolsz a sminkről, a hajról; mit éreztél a levegőben? Milyen dolgok történtek még a színfalak mögött? Milyen Karl Lagerfeld?

- A haj és smink vidám volt, kevésbé éreztem konzervatívnak, szabadabb volt, csak mosolyogni lehetett benne. Emiatt kicsit meg is voltam lepődve, hiszen számomra a Chanel mindig is a fekete-fehér legkülönfélébb variációiban, formáiban volt elképzelhető. Ez a szezon más lesz, sokkalta jobban el lehet különíteni, fel lehet ismerni, a Chanel többi kollekciójához képest. Ezért is vagyok nagy tisztelője Karl Lagerfeldnek; rettentően profi. Szerintem senki más nem tudná utána csinálni, amit csinál, ráadásul emellett a kedves tervezők köréhez tartozik, akivel lehet beszélgetni, viccelődni. Nem stresszes, legalább is nem mutatja.

Az interjú folytatása a GLAMOUR ONLINE oldalon >>>

Szavazz a példaképeidre a GLAMOUR Women of the Year-en és nyerj értékes ajándékokat! >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!