Szépség és divat

2009.11.11. 19:12

Courtney Cox jótékony ékszerei

Courtney Cox nem először adja ékszertervezésre a fejét, hiszen 2007 óta évről-évre előáll újabb kollekcióval. A munkában ráadásul férje, David Arquette is segítségére van.

BAMA

A Jóbarátok egykori Monicájának idén ősszel startolt a Cougar Town című sorozata, és bár többször nyilatkozott már úgy, hogy a színészi munka már kevésbé foglalkoztatja, és inkább a producerkedés felé kacsintgat, azért időről-időre elfogad izgalmasabb felkéréseket. Amikor azonban a jótékonykodásról van szó, nem nagyon kell kérlelni, sőt ő maga a kezdeményező!Idei ékszerkollekciójának speciális oka van, hiszen az eladásából befolyt összeg 100 százaléka egy jótékonysági szervezet számláját gyarapítja majd. Courtney Cox legújabb kreációjával egy örökletes bőrbetegségben, az epidermolysis bullosában szenvedőket támogatja majd. És hogy miért pont őket? Nos, a színészpár barátainak kisfia ebben a betegségben szenved, és Courtney mindenképpen szeretne valahogyan segíteni a rajta, és sorstársain. "Amíg nem találkoztunk vele, nem is tudtuk mivel jár ez, most viszont szeretnék, ha mások figyelmét is felhívnánk a betegségre, és mindenképpen szeretnénk segíteni." - nyilatkozott Cox.

A színésznővel szerződésben álló ékszermárka még a kollekció piacra kerülése előtt felajánlott 200 000 dollárt a szervezetnek. A szép elhatározáshoz Courtney és párja gyönyörű, pillangókkal díszített ékszereket terveztek, hogy ezzel szimbolizálják a kollekció üzenetét: mindig van remény! Ha szeretnél segíteni, és a Jóbarátok sztárja által megálmodott ékszert viselni, akkor a cég honlapjáról azonnal rendelhetsz is magadnak egy szép darabot!

Ajánlott cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!