Szépség és divat

2009.04.29. 07:00

Zoltán Erika feladta! Új életet kezdett!

Az énekesnő nem bírta tovább, és véget vetett eddigi életmódjának. Elkezdett egészségesebben étkezni és férjével együtt egy új diétába is belefogtak. Csokoládéevéssel szeretnék leadni az évek során rájuk rakódott felesleget. Erika formás idomait májusi koncertjén szeretné ország-világ elé tárni.

BAMA

Az énekesnő és párja egy speciális, csokoládé-fogyókúrával akar megszabadulni a feleslegtől. Sőt, az édességből, amelynek nagyon magas az antioxidáns tartalma, elég pár kocka, és máris megszűnik az éhségérzet – állítja a súlyproblémás énekesnő. Erika pár hete alkalmazza a csokidiétát. Ez idő alatt jó pár kilótól megszabadult…


A színpadra igazítva

Hírek szerint a popcsillag májusi koncertjére szeretné magát ráncba szedni… Erika és tánciskolájának növendékei nagyszabású retrobulira készülnek, ahol olyan ismert slágerek kerülnek újra elő, mint a : Remete lány, Túl szexi vagy a Rólad álmodom című…

A karrier útján

Erika már négy évesen eldöntötte, hogy énekesnő lesz. Szülei már ekkor énektanárhoz járatták, jazzbalettezni tanult egészen gimnazista koráig. Karrierjében az egykori Neoton Família tagja, Popper László indította el. Zoltán Erika a ’80-as évek egyik legkeresettebb énekesnői közé tartozott. Zenei sikerei után tánciskolát nyitott, ami mindmáig nagy népszerűségnek örvend. Most legismertebb slágereivel tér vissza a színpadra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!