Sport Hírek

2007.04.22. 13:47

K.O. tizennégy másodperc alatt

Címkék#sport

Aki véletlenül egyet pislantott, jól lemaradt Karacs Attila győzelmet jelentő mozdulatáról. Mert a mérkőzés mindössze tizennégy másodpercig tartott.

csenki

Szombaton rendezték meg – hagyományteremtő szándékkal – az I. Hírös Turul Kupát a kecskeméti Városi Sportcsarnokban. A küzdősportok szerelmeseit Thai Box, Kick Boksz és Mma mérkőzések, no meg japán dobosok várták. És jónéhány üres szék. Mert hiába a nagy nevek (Sárközi Róbert mérkőzése a Freefight Európa-bajnoki címért, Karacs Attila mérkőzése, mely a júniusi francia K-1 nagydíjra felkészülés egyik állomása), sokan távol maradtak. Nem tudni, a kellemes tavaszi idő, vagy a 2500 forintos belépők miatt, de a csarnok nem telt meg.

Pedig hatalmas ütésekből és míves rúgásokból nem volt hiány, izgalmas küzdelmek előzték meg a két nagy meccset, melyre már elég későn került sor.

Sárközi Róbert kiváló formában versenyzett, és legyőzte ellenfelét, Jozef Mihalec-et. Ezt követően, a nap főmérkőzésén Karacs Attila és Petar Skirkanic lépett a szorítóba.

Attila, „A hun” meccsének leghosszabb része a zenés-videós felvezetés volt, amikor láthattuk, hogyan darálta le korábbi ellenfeleit. Aztán köszöntés, köszönés, néhány erőteljes mozdulat, és egy hatalmas K.O.! Tizennégy másodperc után véget ért a mérkőzés, melyre órák óta várt a közönség. Hiába, no, igazi sportember volt a ringben, aki nem azért jött, hogy látványosan szórakoztassa a közönséget, hanem azért, hogy kihasználja a lehetőséget, és mielőbb megsemmisítse ellenfelét. Ez sikerült is neki.

Nem haragszunk rá, örülünk, hogy nyert, de azért kicsit még elnézegettük volna, a két technikás versenyző küzdelmét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!