Sport Hírek

2007.04.14. 15:46

Irány az Üllői út!

Címkék#sport

A Kecskeméti TE csatára, Csordás Csaba pályafutása során kilencedszer találhat be a Ferencváros kapujába. A KTE ma este az Üllői úton szerepel.

B. K.

Ősszel hazai pályán sikerült meglepniük Lipcsei Péteréket a kecskemétieknek. Gyanítható, hogy az akkori 2–2-es végeredménnyel a ma 18 órakor kezdődő találkozót követően is elégedett lenne Török László, a KTE edzője.

– Valóban örülnék a döntetlennek, mint ahogy annak is, ha mindig Ferencváros-szintű gárda ellen kellene készülnünk – mondta a tréner, majd így folytatta: – Akkor ugyanis nem kellene az edzéseken a játékosok koncentrációjával bajlódnom. Az FTC elleni meccsre hangolódás mindenkiből kihozza a benne lévő plusztartalékokat.

Ha azonban azoknak a bizonyos pluszoknak a segítségével ponttal (vagy pontokkal) térne haza a hírös városi csapat, ezért nem járna prémium – árulta el Török, aki kitért arra is, hogy a Fradinak eddig nyolc gólt lövő Csordás Csaba a kezdő tizenegyben kap helyet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!