Sport Hírek

2007.04.27. 08:10

Erős emberek roppant izmai feszülnek

Címkék#sport

Gyere ki a partra! – Ezekkel a szavakkal is invitálhatták volna a Felső-Bácska Legerősebb Emberei 2007 elnevezésű viadal résztvevőit a szervezők. Szombaton 15 órától ugyanis a Halászparton feszülnek az izmok.

-

A Bátmonostori Atlas Sportegyesület és a Magyarországi Erősport Szövetség négy-négy hazai és külföldi erős embert hívott meg a versenyre. Hat versenyszámban – rönknyomás, autótartás, traktorhúzás, kőgolyópakolás, összetett feladat, farmerséta – mérhetik össze roppant erejüket a versenyzők.

Katona Ervin (Szerbia) vb 12. helyezett, Boris Milosevic (Szlovénia), Őszi Ferenc (Szlovákia) telefonkönyvtépő Guinness-rekorder, Jiri Zaloudek, Csehország Legerősebb Embere, Forgács Gábor (Baja), Bérczes Attila (Kszmiklós), Dávid János (Szeged) és Danis Richárd (Győr) méri össze tudását.

A nézők a szünetekben kyokushin karate, japán kardvívás és moderntánc- bemutatókkal is lazíthatnak. Szombat hajnalban a Halászpart egy részét lezárják a szervezők, ott nem parkolhatnak. Pedig az erős emberek képesek lennének autómentesítéssel melegíteni az erőpróbára.

 

 

 

Forgács volt Fertődön a legfittebb

Forgács Gábor nyerte a hét végén a Fertődi Fitnesz Fesztivált. A bajai erőember négy versenyszámban volt a legjobb, egyben második lett. Összesítettben Dávid János és Bérczes Zoltán állhatott dobogóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!