Sport Hírek

2007.03.06. 12:20

Törököt fogott a Kécske

A hazaiak nehéz helyzetben várták a találkozót, több játékosuk is betegségekkel bajlódott. Ennek ellenére csak a győzelem volt az egyetlen elfogadható eredmény a bajnokságot megnyerni szándékozó kécskeieknek.

BAON

A taktika szerint a meccs elején villámgyors támadásokból szerzett gólokkal, illetve határozott, kemény védekezéssel kellett volna biztos előnyt szerezniük a vendéglátóknak. Ehhez képest két kihagyott hét- méteressel kezdett a Kécske, a játékuk pedig kissé körülményes, pontatlan volt. Ezt kihasználva mindig egyenlíteni tudott a Törökszentmiklós, sőt a 16. percben még vezetett is. Ekkor váltott csapata szerkezetén Rapi Róbert, a hazaiak mestere, aminek köszönhetően négygólos előnnyel vonulhattak tanítványai a pihenőre. A második félidő két gyors hazai góllal indult, ami bénítólag hatott a vendégekre, akik a meccs hátralévő részében már csak szaladtak az eredmény után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!