Sport Hírek

2007.03.10. 12:51

Több alapember hiányzik

Címkék#sport

Nincs könnyű helyzetben Nagy Tamás, az NB II-es KTE edzője. Alapemberek hiányoznak majd csapatából a mai, Tuzsér elleni meccsen.

-

A tavaszi szezon első bajnokiján sérülés miatt nem számíthat Barna Zsoltra (részleges bokaszalag-szakadás), Kurucsaira (vádlisérülés), Kására (combsérülés), valamint az eltiltott Farkas Istvánra. Ugyanakkor kérdéses a játéka a sérülésből lábadozó Gyagyának, Kovrignak és Somodinak is.

– Most bizonyíthatnak azok, akik kispadosak lennének, ha nincs a sok hiányzó. Alaposan megfogyatkoztunk, de ezen túl kell lépnünk. Úgy látom, hogy a felkészülési időszak végére pörgős csapattá váltunk, de ez így van rendjén. Nem szeretnék langyos játékosokat látni a pályán, de ezzel azt hiszem, hogy a közönség is így van – mondta Nagy Tamás, aki éles meccsen ma debütál a KTE kispadján.

Némedi Norbert szerint az északiak elleni mérkőzés különös jelentőséggel bír: – Az őszi, első bajnokinkat 2-1-re veszítettük el Tuzséron, és ez fejben végigkísért bennünket az egész szezon alatt. Ez még egyszer nem fordulhat elő, ezért ma mindenképp nyernünk kell!
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!