Sport Hírek

2007.03.11. 18:23

Asztalitenisz: Extra Liga Tavaszi 3. forduló.

Március 11-én, délelőtt 11-kor Szegeden játszott a Szegedi AC I. és a Kecskeméti Spartacus sportkör.

F. M.

A párost Magyar és Marsi magabiztosan nyerte a Dudás és Dr. Lukács ellen 3/0. Kristont csak a 3. szettben tudta megszorítani Vajda, de a szett labdákat is hárította így nem tudott nyerni ellene maradt a 3/0. Marsi leiskolázta Dr. Lukácsot 3/0. Magyar szoros szettekben de 3/0-ra nyert az ellenfél első játékosa Dudás ellen. A mérkőzés állása 3/1 a Sparinak.

Marsi és Kriston érdekes mérkőzéssel borzolta a szépszámú közönséget, hol az egyik játékos nyert simán egy szettet hol a másik, de a döntő szettben helyén volt az esze Marsinak és nyert 3/2. Vajda nem tudott felnőni a Dudás által diktált tempóhoz és 3/0-ra vereséget szenvedett. Magyarnak nem okozott gondot
Dr. Lukács legyőzése 3/0. A mérkőzés állása 5/2. Marsi ismét a döntő szettben győzte le a Szegediek kedvencét Dudást, aki mindent megpróbált, hogy kizökkentse Marsit, de a végjátékban alul maradt 3/2-re.

A végeredmény 6/2 a Spartacus javára.
Ujhidy Tibor szakosztályvezető: őrizzük a 3. helyet a bajnokságban és a hátra lévő mérkőzéseink között van a két riválisunk, a Celldömölk és a BVSC akikkel, szemben szeretnénk, ha pontot szerezne a csapat. Klubcsapatok Szuperligájában is a döntőt játsszuk a rájátszás alsó házában, ahol remélem sikerül visszavágni az Innsbrucknak a csoportmérkőzéseken elszenvedett vereségért. Gratulálok a fiúknak a keddi és hétvégi szerepléshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!